|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
@Branoy,koju boljku ima Tyros 2,volio bih znati?Imao sam ga prilično dugo(1 godinu,a kupio sam polovnog),a sad je kod mog drugara(oko 2 godine).Hajde molim te reci nam,voljeli bismo znati koja je boljka,da se pripazimo?!...Da ne budem off,već sam rekao svoje mišljenje i za GW 8,kojeg trenutno koristim.Pozdrav!
Promijenjeno od makso68 (27.09.2012 u 15:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Koliko znam na T2,kvari se dosta Display,a Display kosta negde oko 400-500 Eura,ne bih je uzeo,dzabe da mi je daju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Generalno tyros2 i nema ozbiljnu manu .
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Bas mi je drago sto predhodnici pisu argumentovano da je GW 8 igracka.
Cuj,male svirke,velike svirke,neka mi neko objasni kakva je razlika?Ja sam radio sa GW8 i svirke gde je bilo 500 gostiju i svirke gde je bilo 30 gostiju.Nisam primetio da mi je klavijatura bolje radila kada je bilo manje ljudi. tyros 2 je jako ozbiljna klavijatura,ja to postujem ali je glupo da potcenjujete GW8 koji niste imali prilike ni da cujete ni da vidite uzivo.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
nesabend sta ti nije jasno?? ko kaze da je gw8 bolji od g1000 jede g. !! al ono ljudski.. samo kazem da za te pare i manje moze kupit bolju spravu.. ovaj je (GW8) sad nov do 800evra lupam, a onaj (g1000) bio 1800. i jedan i drugi za deset godina mozes ih dzaba uzet. al ostaje vrednost koju si platio uvek. jedan kog i30 i dan dans mi je bolji neg i jedan pa50,60,80, po kvalitetu izrade sounda i sveg, nek ga je pegazilo veme. isto je bio 2000eu. masina. samo sto tako tu masinui danas mozes jeftino uzet. .. za deset god PA3x ce bit 500eu dok ce u to vreme izac neki korg pa23x za 500eu?? ko ce bit lud uzeti taj pa23x a ne uzeti Pa3x vruhunsku za njeg i nakon deset god.
a to male velike svirke, isto tacnoo,, ovo bi poneo u kafic gde mi se nakace na klavu i pivom okolo masu jer je puno ko sibica, a pjanska, sve ozbiljnije nema sanse da bih uneo na te festice gde puno nasttanja, polivanja itd. itd..dd..
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (26.09.2012 u 21:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ovde u temi nije raprava o tome sta je bolje a sta je gore a pogotovo postavljac teme nije postavio pitanje da li je bolji G1000 ili GW 8.
To bi bila vec neka druga tema.Ako hoces o tome da pisemo onda postavi takvu temu pa cemo da pisemo.I na kraju cemu tako ostar ton,ne vidim da ima potrebe za tim. A sad da ti odgovorim,meni je sve jasno odavno i u vezi G1000 G800 VA7 GW8 itd. tako da nema potrebe da me neko preslisava ![]() Pozdrav sinko i spusti loptu
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
trazit,, jede g.= grozdje
![]() Dodato: boban010, ne moze identicno da zvuci. moze ona imat iste zvukove al nema iste efekte itd. to je totalno druga serija, nemojte lupati ako nemate dokaz. tako su vikali i pre za ostale rolande, a u sutini ni jedan nije zvucao kao on. zato je on ostao svima po dobrom secanju. to je isto kao ja da presemplujem ton po ton neku boju sa rolanda i ubacim u sempler kontakt.. jest to ta boja,, al... nadji ti negde te dve klave, ubaci isti ritam, i kad dobijes na snimku to sto pricas kupicu odma taj GW8. do tad baj baj haha. primer isto sempleri,, evo udjete u triton i izaberete M1 Piano klavir,, jest to sempl od njeg al s orginal klavijaturom nema veze. 100 ritmova?! moze li kao g1000 UPS?? naprqavis jedan UPS sa sto ritmova, i vozi,, ucitas za sekund drugi i imas opet 100 novih ritmova sa novim UPS?
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (27.09.2012 u 01:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
[quote=romario;225417]Generalno tyros2 i nema ozbiljnu manu .
Pa i mene zanima koja je boljka T2? Ja tyros imam nekoliko godina i sve pet . Ja Kad kažem "mane" mislim na njegov minimalizirani editing ,semplova ,ritmova ,ograničen broj tvn... Jest da se na računalu mogu napraviti čuda ,ali u samome sint je editiranje limitirano . Većina problema na yamahama ,korgu ,rolandu je ipak nepoznavanje same klavijature . Promijenjeno od romario (27.09.2012 u 15:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Potpisujem post Romaria. Imam T2 od 2007. nikad ni greške. Prvi hdd...
Kad govoriš o editingu preko pc, ima besplatni program Tyros2 voice editor preko kojeg je moguće 8 tyrosovih soundova postaviti u layer i sačuvati ga kao tvn sample file. Zaista fenomenalna i stabilna sprava. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|