|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cak i aplaudiraju poslije himne, a zna se da se to ne radi, oni "ugledniji" drze ruku na srcu.
|
|
|
#2 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Citat:
@casper Mislim da preozbiljno shvatas sve to, a kako ce ko da dozivi sviranje himne na jednoj svadbi treba prepustiti pojedincu, bez obzira na sve to sto si citirao. Opomenuti nekoga da se upristoji "dok himna svira" je pomalo pretenciozno. Uprkos svemu, sviranje himne na jednoj svadbi je po mom skromnom misljenju, totalno out i bez ikakvog smisla. Naravno da na to svako ima pravo da gleda onako kako zeli, pa niti kudim, niti hvalim, samo iznosim svoje stanoviste kojim se uvijek drzim daleko od bilo kakvih nacionalnih ili drzavnih "euforija" pa bilo to cak i sviranje himne na jednoj svadbi. Nego da se manemo i himne i drzava i njenih obiljezja, nego da se posvetimo vise muzici, manje ce zla nanijeti. Promijenjeno od tranzit (19.10.2012 u 01:08 sati) |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Evo što kaže wikipedija:
Citat:
@Dell - vjerojatno su se našli povrijeđeni oni koji ne znaju o čemu pjeva pjesma To je moja zemlja, JBG-a u tekstu se ne spominje "ključna riječ" pa su posumnjali da se radi o veleizdaji ![]() @Tranzit - naravno da stoje mirno, to je pravilo, poneki imaju i desnu ruku na srcu, ako nije tako ja stanem s pjevanjem na sred pjesme i zamolim ih da se upristoje Promijenjeno od casper (19.10.2012 u 00:23 sati) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
|
To je tradicija u 95% Hrvatske, svirao sam i u Istri, i u Zagorju, i u Dalmaciji, svugdje ide himna samo prije večere...znači himna se ne naručuje tijekom večeri za bakšiš
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
Politika je opasna... Uvukla se i u najintimnija desavanja... Naje*ali smo!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Zato, sto dalje od nje na ovom forumu jer ako krenu natezanja sa i bez argumenata (uglavnom ne postoje nikakvi argumenti), od strane "velikih znalaca", zaista smo na*ebali.
Promijenjeno od tranzit (19.10.2012 u 16:09 sati) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
S ovom temom i sviranjem himne na početku svečanosti politika nema baš nikakve veze. Sviranje himne je dio tradicije i kulture nekog naroda. Poštovanje vlastite kulture je prvi preduvjet da poštuješ i kulture drugih naroda.
Apsolutno se slažem s Tranzitom da na ovom forumu nema mjesta politici. Ali ne vidim ništa lošeg u tome ako razgovarano i razmjenjujemo iskustva o navikama, običajima i kulturi nekog naroda. S obzirom da se brkaju pojmovi pa se automatski i iste stvari gledaju drugim očima, s obzirom da je autor teme dobio par dobrih odgovora na svoje pitanje, predlažem da se tema lagano zaključa.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stvarno kod kuće
|
Za svaki slučaj
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
JEDNOSTAVNO. Estam,,, onaj kao da sviraš "šta ću kući tako rano ko me čeka tamo"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je kec, nije estam.
|
![]() |
| Favoriti |
|
|