|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Aco, ja nisam nikakav ekspert, nego pošto planiram zdravlje Bože da menjam klavijaturu u Januaru pročitao sam mnogo tema u vezi klavijatura do 1200 evra pa tako i jednu u kojoj se upoređuju G70 i PA1X pa sam samo preneo utiske iskusnijih kolega. Slažem se sa konstatacijom da je roland keva što se tiče ritam sekcije.
Jesu dobri ovi ritmovi majku mu ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nesa hajde stavi demo harmonika sa bk5 da cujem
|
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
stavicu ti danas u toku dana neki demo sa harmonikama i jos ponesto.BK 5 radi ko grom,moze da zvuci kao G-800 kao G 1000 kao G 70 ali moze da zvuci i mnogo bolje kad se sve sredi kako treba.Imas u mojim demo snimcima kako zvuci pesma ovamo cigani,onaj zadnji demo gde peva nas kolega @Zeljko,ali snimicu ti ponovo sutra da cujes kako zvuce sve harmonike.
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ok snimit cu i ja i par ritmova i harmonike,pa cemo da uporedimo.
pozdrav |
![]() |
![]() |
#5 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ode prica skroz u pogresnom smeru a covek je samo ovo pitao.Sta ste bre ljudi zapenili,pricate neke stvari o Rolandu BK 5 a nikada niste imali prilike ni da ga probate a kamoli da ga malo bolje proucite.Evo ja sad sa svirke pa kazem ajde da nesto napisem.Uporedjujete klavijature sa automobilima itd a niko ne napisa sta je to toliko bolje na G70 nego na BK5.Voleo bih da cujem neki argument.Na kraju krajeva to ovde i nije tema vec ko hoce da ga silji na tu temu nek otvori novu, mada ih je do sad bilo koliko hoces. Ajmo ljudi na konstruktivnu diskusiju a ne da pricamo napamet. ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
kolege ja sam se odlucio za rolanda g70 ja za taj bk5 nisam ranije nesta ni cuo a niti sam cuo da ga iko koristi,a kao sto su svi rekli i cena sama kaze polovan g70 skuplji nego bk5. to sto je glomazan i tezak mi ne predstav problem,volim klave sa 6.5 oktava,komfor
![]() ![]() Dodato: Da li se na G70 ritmovi ubacuju preko flopy disca ili moze i preko memoriske,da li postoji citac te kartice?Koja kartica tu ide? Promijenjeno od sasa_jelenkovic (27.11.2012 u 15:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roland G70 + case + FC7 pedala + 2 GB pcmci card. 1200 €. Cash only
Evo jedan svježi oglas ... |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mogu vam reći da je ovaj darkov snimak G70 odlican ,nisam cuo skoro rolanda ok ,ali ovaj izuva ...
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Samo da se javim,stigao je G70 sa SRX 01,sad se vec stvara drugi problem,nisam dobio nikakav set uz njega,sve ne gluposti,a niti znam da radim na njemu,sad sve treba provaliti kako radi...
![]() Dodato: da li mogu ovde da postavim pitanja sta me zanima u vezi klave ili da otvaram novu temu? Promijenjeno od sasa_jelenkovic (28.11.2012 u 20:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Saša sta god te interesuje u vezi g70 javi se pitaj.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|