|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Prednost ima Va76,svirao sam ga 3 godine,izuzetna klavijature,malo poveca,ali naspram E2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Maric, kako se aktiviraju, posto ima samo dva tastera, "original" i "variation", kako se aktiviraju jos ostale dve varijacije. Jos jedno pitanje, za sta sluzi ono kao "polje" sa leve strane "touch kontroler"
Dodato: Nordx, kako si bio zadovoljan sa bojama, da li imas neki demo snimak? Promijenjeno od calevh (28.01.2013 u 18:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
E moj druze,dok se ti odlucis neces moci exr-e2 da zamenis ni za G1000.mnogo si neodlucan. Svako dobro ti zelim ali svako dalje pisanje i deljenje saveta je uzaludno u ovoj temi tako da se odjavljujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
+1 i za ovaj Nesin post, jer ne kupujes brate Avion....Jel ti propala ova kombinacija za VA-76?Ako jeste, onda ili sto pre pazari taj G1000 "bar da uzmes nesto" inace osta ti i bez tog G1000, jer brate, da ne pisem nista drugo da se ne shvatis uvredjenim, jer trebas nesto odma na brzinu uzeti makar ti to i delovalo naprimer sumnjivo i to, jer se uvek tako ta kupovina najvise isplati, a dok ga ti zamenis i to, ode voz....Vidi sto pre uzimaj taj G1000 ili nadji neki VA inace ostade tebi EXR, jer nece niko ni da ga uzme sada/posle....Pozdrav
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Necu se uvrediti naravno, tako i planiram uraditi u ponedeljak idem za g1000, to je dogovoreno vec, a st o se tice ovog va 76, pa liku je od jednom palo na pamet da se predomisli i da mi traze pa2x,
![]() Promijenjeno od calevh (10.02.2013 u 01:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|