|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Morat Ces Sam Malo Bolje Citati Na Tom Linku I Vidjet Ces Razliku!
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Pazi, jer ce da ti menja i HiHat koji je otkucan istovremeno sa Kick-om ili Snare-om.
A tek percusion kad dodas.... Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Tu je i moj prijatelj Vlada.
![]() Da,tako je Vlajko!Ali sve se to resava malim pomeranjem elemenata u ritmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo momci ja sam novi ovde pa me zanima kad vec pricate u rolanu ja sam sebi kupijo E-60 pa me zanima kolko je dobra ta klavitura za nasu narodnu muziku
Hvala vam puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Koliko Ja znam a mozda i gresim E-50 i E-60 su iste klavijature samo sto e-60 ima veci broj oktava.
Svaka klavijatura je konstruisana za da mozes na njoj da sviras sve vrste muzike.Tako je i Roland E-60 za narodnu muziku. ![]() Klavijatura je odlicna.Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Klavijatura je odlicna samo treba sjest i zagrijat stolicu da nesto uradis jer ima puno mogucnosti dorade ritma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Da li E80 ima mogucnosti? -IMA!!!
Opcije koje poseduje su VRH produkcijskog i post-produkcijskog programiranja ritmova. To je takodje i mac sa dve ostrice. Sto je komplikovanija klavijatura ,onda teze dolazimo do zeljenog zvuka ritma.Vise vremena oduzima pravljenje ritma,podesavanje (fino podesavanje)i.t.d.,jer za jedan TRACK imamo veliki broj podesavanja koje mozemo dobro iskoristiti. Ali zato se ritmovi veoma verno izlaze na kutije. Sa druge strane prostije klavijature je lakse nastelovati i napraviti zeljene aranzmane (ritmove). ----------------------------------------------------------------------------------- Opcija SPEAKER MODELING koja se nalazi u EFFECT-u treba biti na THRU ,jer je to postavka i realan zvuk E-80. Neka neko napise kako je to na G70 , E50 i E60!!! Promijenjeno od milanceshow (05.03.2008 u 15:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, e60, e80, iskustvo, roland, saveti |
|
|