|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 33
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Cena za BK9 od 1100E bi bila sasvim OK pod uslovom da ima Vocal harmonizer...
Mada ozbiljno sumnjam da ce biti tolika jer su i prethodnici BK5 i BK3 precenjeni.Realne cene bi bile BK5 600E i BK3 300E a to na zalost nije tako,zato s' pravom ocekujem da ce cena biti oko 1500E.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Mogao bih da vam puno toga ispricam o novom aranzeru, upravo sam se vratio iz Budimpeste, sediste Rolanda za Istocnu Evropu gde je prisustvovao i Roland Tim Srbija.
Mogao bih...ali ne smem ![]() Morate se strpiti do sajma u Frankfurtu i cim masina bude zvanicno predstavljena, objavicu i ovde sve detalje i odgovoricu na sva pitanja. Moj opsti utisak o masini je da ima potencijala da se bez problema takmici sa top modelima drugih proizvodjaca a u nesto nizem cenovnom rangu. Bitno je reci da smo se mi borili da dobijemo ono sto je potrebno za nas i nase trziste, za vecinu zahteva su nam obecali da cemo dobiti. Toliko za sada! Pozdrav drugari! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ih obecali...
![]() Obecali su oni i terce na BK5 pa nista od toga.Umesto funkcije dobili smo sakatu BK3 bez Style composera i bez jednog Style MFX-a ali sa Favorite Performansama kojih na BK5 nema!? Pa koga oni to prave ludim? p.s.Nemoj misliti da se ljutim na tebe druze ali prevrsili su svaku meru i to podjednako svi proizvodjaci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Apsolutno se slazem sa Bobanom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ja mislim da imate previse pitanja u pogresno vreme ;-)
Sent from S3
![]() |
#8 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Mislim da novi Rolandov aranžer ne može biti loš. Roland je oduvjek poznat da radi svoje proizvode jako kvalitetno, tako da novi BK-9 će sigurno imati vrhunsku style sekciju, i tvornički već jako dobar soun engine. To što vjerojatno neće staviti u njega sampler je već drugi par rukavica, ma što više već davno čak i ovdje oglobano, ne treba mu pogotovo mu nije stalo za ovaj naš prostor, jer ovdje prodaje mrvice u odnosu na ostatak svijeta. No sve ostalo bit će sigurno The Best.
Normalno, mi čemo i dalje pizditi jer ne nema sampler i nemože "prdit" DX i Casio zujalice iz sebe, ali budite sigurni da će u njemu trube, saksovi, gitare, Rhodesi i piana biti vrhunski. No ti zvukovi kod nas ne prolaze, jer koristimo jedva 5 normalnih prirodnih zvukova (Dalapa, Guerini, Tamburica, Dragečevka truba i Violina), ostalo su sounovi iz predhistorijskih DX-iva i CZ-a. ![]() Kad odlučimo i naučimo odradit svirku bez samplera, onda nečmo više svršavat na svakog novog KORG-a i Tyrosa, nego čemo skontat da svaki instrument vrijedi onoliko koliko iz njega kao muzičar izvučeš. A iz BK-9 će se sigurno dat izvući punooo divnih stvari. Žao mi je što kolega Tranzit nesmije malo više reči o njemu, jer siguran sam da Roland nije bez razloga radio toliko veliku pauzu između 2 TOP aranžera.
![]() |
#9 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
lepo si rekao @kreso.Ko hoce te DX,CZ i ostale praistorijske boje neka kupi te stare sitisajzere koji se mogu naci jako jeftino i nek ih svira do milje volje.
Roland se ne breca puno kad im mi posaljemo neke molbe i zahteve na Mail tako da mozemo samo da zalimo sto nismo njihovo primarno trziste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Downloads: 986
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Nesa, i sam imam stari dobar (neki kažu da je zbog soundova loš) Rolandov VA7. Istina Bog, crkno mu je ZIP, a i ZIP-ete više ne mogu nigdje nač, ali mali radi ko grom. Ritmički se nosi s bilo kojim aranžerom iz svog doba, a mislim da je prvi i kao aranžer izbacio u optjecaj touch screen (Trinity je bio prvi, ali on je workstation). I zato kažem za BK-9 da će sigurno ponuditi minimum jedan novitet od nestandardne opreme koju konkurencija još nema. Dal će to biti samo dupli ekran ??? Ali vjerujem da bi moglo biti nešto veliko jer Roland već jako dugo nije napravio bum sa svojim aranžerima (kao svojedobno sa G serijom). Čak sam malo i zavidan kolegama koje su ga već čule i vidjele (primjerice Tranzit), ali njima je to posao, pa stoga i shvačam da ne smiju da pričaju, ali kod takovih novotarija radoznaliji sam od babe
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|