|
|
![]() |
#1 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Zeljko,ti si me jedini zgleda shvatio kako treba
![]() @Milane,ne vidim nijedan razlog da mi ti niti bilo ko ovde na forumu drzi bilo kakvo predavanje ni o cemu pa ni o lepom ponasanju.Sto se tice godina ovde smo svi ravnopravni na forumu bez obzira ko koliko ima godina i ko koliko ima iskustva.Niti sam te na bilo koji nacin prozvao niti pomenuo pa smatram da je tvoje predavanje koje si pokusao da mi odrzis sasvim bespotrebno. Da li je nesto za BAN ili ne o tome ima ko odlucuje ovde na forumu.Zato bih molio clanove koji ne razumeju moj nacin konverzaije da ni ne ulaze u neku raspravu sa mnom jel to stvarno nije potrebno.Jednostavno ja sam navikao da se ljudima direktno obracam(u ovom slucaju kolegi Tranzitu) i vodim samo direktnu konverzaciju i ne citam nista izmedju redova kao sto to vi radite. Toliko od mene Dodato: Citat:
Dodato: @Zeljko,pretpostavljam da je razlog napada na mene od strane nekih clanova foruma ovih par recenica koje sam napisao.Ali ja tako mislim i to niko ne moze da mi zabrani.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (04.08.2013 u 22:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Sve u cilju ravnopravnosti pa makar i po cenu sopstvenog poniženja. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja kad vidim da neko ko ima krš od laptopa i winamp sebe zove dj-em, dođe mi da se zovem virtuoz na aranžDeru....
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
||
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Pa, ja sam valjda dovoljno prosto rekao šta mislim da bi svako ko zna da se potpiše shvatio.
Stojim iza napisanog i lično me vređa ovakvo tiketiranje. Ukoliko neko ima argument kojim će me ubediti da nisam u pravu, neka slobodno kaže i ja ću prihvatiti uz izvinjenje, jer, nisam od onih koji tvrdoglavo brane rečeno čak i kad nisu u pravu. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Predpostavljam da si odgovarao Neletu !!!
To sam zaista vec imao prilike da primjetim kod tebe i moram priznati da si me vrlo prijatno iznenadio takvim stavom. Spadas u one (vrste vec u procesu izumiranja) koji umiju da slusaju sagovornika, sto je u danasnje vrijeme vrlo rijetka ali utoliko vise, pozitivna karakterna crta licnosti. Upravo radi toga sam uvjeren, da bar ti mozes uvijek naci nacina da efektno zavrsis diskusiju koja je krenula krivim putem. Po tom pitanju bih kolegu Caspera i tebe mogao da izdvojim kao najpozitivnije primjere na ovom forumu. Promijenjeno od tranzit (05.08.2013 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nemoras da objasnjavas ono sto je svima jasno, tj. da ides linijom slabijeg otpora.
Ja smatram da je jezik osnova necijeg identiteta i nije stvar za sprdanje, sto potvrdjuje ova gore recenica iz pravilnika o kojoj sam sve rekao u mom prethodnom postu i mislim da je jasno k'o dan, ako malo obratis paznju na napisano. Svestan sam i toga da skrecem sa teme, ali, neke bitne stvari ne mogu da pustim da prodju "neprimecene". Sto se tice pravilnika, on je tu da bi obezbedio "ugodan boravak" forumasima a ovaj "clan zakona" meni to ne omogucava jer ne zelim da jezik kojim govorim nazivam neprikladnim imenima. @Tranzit Hvala na "pohvali", ni ja za tebe ne bih nista drugacije rekao! Dodato: Nemoj da mesas politiku u ovo... Politika je posebna nauka i o tome nebi trebao svako (ne mislim na tebe vec uopsteno, da ne bude zabune) da iskazuje svoje misljenje ukoliko nije dobro potkovan poznavanjem prirode i drustva... Promijenjeno od sale_band (05.08.2013 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5257
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sale bre, opusti se... sta se cimas po ovoj vrucini. ne mora da bude sve strogi PS, nismo u armiji. Pisi kako hoces i koji ti jezik najvise odgovara, pa ako hoces i australijski, siguran sam da ce vecina ljudi ovde razumeti.
#8 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Ne mora ali je pozeljno
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Za sve ove godine nisam video niti jednu ovakvu temu koja je izašla na dobro...
@ЂолеПФК Mlad si i naučićeš jednoga dana. Mogu ti samo reći jedno. Već godinama sam više Dj nego muzičar. Da bi postao dobar Dj, zaista dobar, a ne neki debil koji klikće play po softveru i drnda miksetu dok ne umre, potrebno je jednako vežbe i rada kao i da bi se postalo dobar muzičar. Već sam pisao sve ovo nekome ko je zapenio isto tako kao ti. Dok sam radio ozbiljnije žurke sa sobom sam nosio čak i master klavijaturu kako bih mogao lakše da odradim neke stvari. Dešavalo se čak i da sviram gitaru uz stvar koju miksam, i to uživo. Kada radiš remix pesme moraš da poseduješ znanje bar jednog prosečnog tonca, aranžera, kompozitora i naravno muzičara. Problem u svemu ovome je što se kao i među muzičarima pojavilo previše ljudi koji sebe nazivaju Dj-em ili kako već, a to svakako nisu.
#10 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nije ni dobro da bas sve izadje na dobro....
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|