|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Problem koji ti se javlja kod jačine bubnja je najvjerojatnije povezan s kontrolom koja je upisana na nekom mjestu u stylu.
Style možeš obrađivati s bilo kojim MIDI editorom ali je najpraktičniji i najjači XGWorks. On "vidi i razumije" sve što je potrebno da bi se neki Style preuredio. Izuzev CASM podataka. Reci s čim raspolažeš pa ćemo ti pomoći. Recimo, kod XG Worksa treba otvoriti traku bubnja pomoću List funkcije (žuti marker) na 14 taktu (Fill in - tu je problem koji spominješ) i u otvorenom prozoru promijeniti vrijednost za volumen (zeleni krug). Možeš to odraditi i s Cakewalk-om na isti način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Izvini, tek sad vidim da si vec odgovorio.
Nisam ocekivao tako brzu reakciju i pomoc. Hvala na odgovoru Caspere, medjutim to nije to. Imam XGWorks 3.0.7E. Sve vrednosti za Volume [7] su uglavnom iste u celom ritmu. Sta se jos desava: kad editujem udarce u Style Creatoru u EDIT-u, ubacujem, listam-scrolujem preko elemenata, bubanj je prejak. Kad izadjem iz Style Creator-a normalna je jacina. Promijenjeno od Bokic (30.07.2013 u 19:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Izvini ne kontam kako da isljucim style
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.06.2013
Mjesto: Beograd
Godina: 46
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Tyros
![]() |
![]()
E ljudi izvinjavam se sto nisam stigao da objasnim, ono sto sam napisao jos na pocetku teme. Bio sam par dana u guzvi. Ali ste vec vi to sve skontali i objasnili kako treba. Svaka cast na vremenu i ne sebicnosti. Dobra vam je tema, moze svasta da se nauci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|