|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Sale - Nije tako. Izneo sam i ja svoje mišljenje. Jednostavno ljudi nema osnova da se stvar razreši. Mogao je da mutira harmonike u namenskom i da ih usput odsvira dok ide varijacija... Napominjem ,,mogao je", moje je mišljenje da nije i izneo sam ga veoma teško ali to je samo mišljenje koje nemam načina da dokažem. Ničiji sud ne korim, ali bih voleo da čujem konkretne argumente , to je sve.
Kao što je ,,namrgodjen"rekao kada bi usporili, pa je li je usporio,.. nije opet samo nagađanja i mišljenja..... Dodato: . . Pitanje za sve ( osim za ,,namrgodjen"), da li se može downloadovati snimak da probam i ja da usporim?
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (28.08.2013 u 19:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Mogao je, ali nije! Kasne mi odgovori, vec sam napisao da sam proverio u sounforge.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ej druze namrgodjen znas koliko mi je zao sto ti neces komentarisati moje snimke a i rekao bih ti ja ko ti je u nekom drugom svijetu samo necu ovdje jer bih samo dobio ban a to nije vrijedno tebe,tako da ostavi se ti meine nisam ti nista rekao da bi meine uzimao u Usta..Poz
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam upitao pre 5-6 strana da li je terca nasnimana ili odsvirana u realnom vremenu,jer mi je u pojedinim delovima cudna.Ne dobih odgovor.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Zeljko je vrlo duhovit
![]() |