|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mrzim kad moram da skidam glupe pesme Dade Polumente i ostalih polumentola.
I da,mrzim Strumpfove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Hahah i to! I jos nesto,kad zavrsavam svirku(tezgu),kontam da gasim instrumente a neki klosar mi dodje i hoce da naruci pjesmu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
###a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate?
![]() Hehe druze, i to sam naveo samo sa pjevacem...al stvarno iritira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Suti ne pricaj...i mene ode na 3 meseca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Mrzim kada klavijatura zakuca kada svirka dostize vrhunac, tj. svi se dizu, lete novci, case...
![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
...al' kad treba da krenem na svirku,onda mrzim ceo svet...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
sa svima se slažem svaka čest malo stara tema al pravajer nije u ovom poslu sve tako sjajno
- ja mrzim kad pjevam na svadbi već 5-6 sati a onda niđe nekakav kolega koji ko slučajno baš tad ne radi pa bi ko otpjevo nešto a ima takvih baš mu je jedan prijatelj reko da navrati bit će tu u svadbi onda prijatelj je dobar sa mladoženjom pa kažu da može zapjevat onda oon oće pokazat svoje kvalitete al ne hebem više takve neide care ovde ja radim večeras. - kad pjevačici na gažu dođe muž ili momak pa malo popije i proradi ljubomora pa joj razbije mikrofon pred gostima a mislim da i ona to mrzi - kad dođu na svirku kolege koje razvaljuju pa sa gazdom pričaju kako ovi što sviraju nemaju pojma a oni su ko baš slobodni a puno su bolji -kad muzičari rade ispod svake cijene samo da mogu pričat kako imaju posla ja razmišljam ovako bolje u jednoj svadbi uzet 500 € nego u dvi doduše u subotu smo nas tri imali svaki po 400 al hajd sad -kad gazda počme da se mješa u poso i da govori šta da se svira -kad sviramo akustiku u pratnji a ljudi govore možel to malo jače -kad dogovaram svadbu i kažem cijenu onad traže da se svira i pratnja preko dana za iste novce -kad pijana budala plati pjesmu i ti mu je otpjevaš a on nije čuo pa traži ponovo -i uglavnom počeo sam da mrzim i ovaj posao nažalost a sve je počelo iz ljubavi prema pjesmi al šta ću treba mi lova -mrzim one koji ovdje poskidaju semplove i boje pa ih prodaju kao da je njihovo - al volim brate kad je veselo gdje sviram gdje su gosti raspoloženi za veselje u početku sam volio kad dobijemo aplauz al sad više volim pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
kad vlasnik lokala kaze ja za te pare nadjem kompletan bend ...pfff.
dobro IZVOLI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mrzim sve sto mrze mladi. Sve ste bre rekli, ne mogu nicega da se setim osim...
Pre par meseci sam svirao prvi put sa jednom pevacicom, a ona donela 3-4 flopi diskete sa fajlovima. Kaze mi da ubacim ovo i da pustam redom, posto je svirka bila programska. Ja joj kazem da ne mogu da ubacim to jer nemam flopy drive (PSR3000 ima usb, nema flopy), a ona kaze "kakvo je to sranje od klavijature kad nema flopy?" Dakle, ne mogu da kazem da mrzim pevacice, daleko bilo. Samo mrzim kad su takve. Da, zamalo da zaboravim, mrzim sto PSR3000 nema flopy drive. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mrzim |
|
|