|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Prvo proveri koja je verzija OS-a.
Da li imas u klavijaturi neke midi fajlove? Promijenjeno od Boban010 (30.04.2014 u 22:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2014
Mjesto: Čapljina
Godina: 30
Downloads: 8
Uploads: 6
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Roland GW8
![]() |
![]()
@Boban010 Verzija OS-a je 2.01. U sistemu nema nikakvih midi fajlova,nemam spremljenih SONG-ova, imam samo par setova koje sam ubacio. Mislio sam da je mozda problem uzrokovan radi USER STYLE- koje sam ja ubacivao pa sam ih sve izbrisao ali problem je ostao. Radio sam tvornicki reset, opet sve isto...
Promijenjeno od donniefalcone (30.04.2014 u 23:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Slazem se sa casperom da je kvar softwarske prirode i da negdje pravis gresku sa dizanjem sistema
Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Ne bi da pravim pometnju ali mislim da je Boban rekao da pusti midi file kako bi proverio dal' je i na midiju isto rastimovan ton. Jer ako nije na midiju onda jedino ostaje do dirki odnosno do bendera ili mozda ploce ispod dirki. Moje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pokusat cu to s midijem, samo prvo moram backup od klavijature uradit, pa tvornicki reset. Valjda ce pomoc tvornicki reset, al nije pomogao ni 5 zadnjih puta kad sam ga radio al eto, vrijedi pokusati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
USB ja sam ubedjen da mora da bude do 2 GB ali jos bolje ako je od 1 GB. I ja sam imao taj problem. Kada sam kupio USB on je bio od 4 GB i nije hteo da radi. Uzeo sam jedan stari od 1 GB formatirao sam ga u klavijaturi i od tada radi bez problema.
A druga stvar i ja imam slican problem sa zvukom. Meni se desava u sred sviranja da mi se u desnoj ruci spusti intonacija za pola stepena. Pa mi onda aranzer radi u C-duru a desna ruka u H-duru. Sve sam pokusavao ali to mi se vec nekoliko puta desava. Nemam resenja a sve sam probao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pokusat cu s usbom od 1 gb onda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Koja je onda logika da ima 100 user stylova kada ne mozes da ih koristis... Nego hajde neka bude... pobrisacu neke ritmove pa cu da budem. A tek ta logika ako je u blizini mobilni telefon ili zvucnik... sta da kazem gostima na proslavi "molim vas da ostavite kuci ili pogasite telefone svi vi koji ste na 10 metara od moje klavijature
![]() Dodato: mislio sam pa cu da "probam" a ne da "budem" Promijenjeno od mrkic (05.05.2014 u 15:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw-8, gw8, gw8-e, roland |
|
|