|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Ljudi moji, po mom skromnom poznavanju tehnike, mislim da mi ni jedan od spominjanih aranžera neće donijeti više posla ili para... Prije 5,6,7,8 godina svi smo komentirali tadašnje zvijezde među njima, i do danas bavimo se istim poslom i dalje komentiramo,ali naše mušterije kojima sviramo to uopće ne zanima i ne vide neku razliku...Normalno da bi volio svatko od nas imati najnoviji model, ali odnos uloženog i dobivenog i nije baš realan...A i prati nas ovo nevrijeme neimaštine na ovim prostorima ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Par puta u postovima čitam, "Pa3X najbolji aranžer na marketu, trenutno najbolja klavijatura aranžer, itd", jel' zaboravljate da je izašao Yamaha Tyros 5?
![]() |
#3 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
![]() Djelomično se slažem da je PA3XLe izbačen da bi se kupcima ponudila veća mogućnost odabira. Ipak, meni se više čini da Korg time želi "zamaskirati" činjenicu da (još) nema odgovarajučih zakrpa za postojeći PA3x i ako je istina što kaže @keyboard, novi top model će izaći (tek) krajem iduće godine. Šteta ako je tako. Nadam se da nisam u pravu i da Korg neće postupiti poput tima koji je (2008) izbacio izvrsnu Audyu i ostavio korisnike na ledu (zakrpe nema niti će je biti), a kako stvari stoje i oni će morati mijenjati brend ako žele nastaviti raditi na "tehničko modernim sviralicama". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.01.2013
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa588. Akai Synthstation 49
![]() |
![]()
Da li bi neko iskusniji mogao da mi kaže vredi li da kupujem ovu klavijaturu? Vidim da je cena spuštena na 2000 E. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Trenutno radim na pa1x pro pa sam hteo da uzmem nesto novije kao sto je pa3x le. Zanima me misljenje onih koji rade na ovoj klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Mišljenja su uglavnom iznešena, na zalost vecina onih koji nisu vlasnici ALI garantujem da su 99,99% upravu sto se tice samih mogucnosti... Sto se tice ličnog utiska, svako ima svoj ukus i potrebe. Vlasnici Pa3x-sa 76, prodaju i menjaju za manju... Čemu pa3xLe po neznatnoj ceni jeftiniji... Mislim da se kod nas veoma slabo kupuje ta klavijatura...
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Vidim da je u sky na akciji oko 1850€, a nigde na forumu nisam procitao misljenja vlasnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Evro je malo drugačiji nego što si ti izračunao...
Pa3x - 308.210,oo RSD ...........................................2568 EUR Pa3x Le - 237.881,oo RSD (sniženo sa 297.500,oo).......1982 EUR Kurs je otprilike 120... Pa3x Le koštao je 2479 EUR... Tako da i skoro 600 evra jeftiniji spram Pa3x-sa, nije kod nas našao put do svojih kupaca ... Nadam se da niko gore navedene cene nije shvatio kao reklamu, jer sam poredio cenovnu razliku dve klavijature. Sniziti cenu za klavijaturu čak 500 evra, ... ima li smisla? Žao mi je onih koji su po izlasku ove klavijature na tržište platili 2500 eur. Verovatno ima i takvih...
![]() |
#9 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Da li neko moze da napise mane iz licnog iskustva?
Najvise me brine sto nema IFX, pa je pitanje kako ce raditi setovi sa klavijature koje ga imaju.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Pobogu druze, pa nije jedino resenje kupiti klavijaturu i samo ubaciti tudji set.
Nema nista dok ne sednes i redon jedno po jedno ne sredis po svom ukusu, tako da sta god ubacis, sigurno nece biti to-to |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | dexter (16.04.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|