|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E moj aleksa, pa500 nov sa garancijom iz sky musicaza 500e. Da ih biras za 500e svi kao novi. Za kes sa dobrim ubedjivackim sposobnostima 450e. Takodje predlog za pa500 samo zbog setova.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Calevh,daj mi link od tih PA 500 koji kostaju 500 evra ako ti nije problem u PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]() Citat:
![]() Ja je toplo preporucujem,ima dosta "materijala" ali za neki bolji sound ces morati zagrejati stolicu.Pozdrav! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Baltik ja sam trenutno na tabletu, na nekom sam putovanju stvarno nisam u mogucnosti. Svi oglasi na kp, jednostavno covek treba pozvati broj, ne por. Pozvati a onda i otici, ako neko trazi 550e, i preko telefona da mu ponudite 500 on ce pristati a kamo li kad odete i bacite novac na sto. Nadam se da se razumemo.
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Samo i stoje oglasi, vecno stoje. Evo i ja da pitam kad vec pricamo, ja imam pa80, nisam zadovoljan zvukom, dobio sam ponudi za pa500. Kakva je tu realna zamena, glava za glavu ja doplatu ili on doplatu, sta mislite?
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nemoj da si naivan druze,PA 80 je skuplja klavijatura bez obzira sto se tebi nedopada zvuk.Znaci ako menjas PA 80 za PA 500 onda taj koji ti nudi PA 500 treba tebi da doplati,samo da znas da ces sa PA 500 zvukom biti jos manje zadovoljan.
![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
E ovako,cena im je ista znaci u rasponu od 560e do 620e za dobro ocuvanu i ima onih od 500e al' vidi se da su pohabane i ko zna sta im jos fali..Sto se tice samog zvuka zanima me cime nisi zadovoljan?Ako zelis malo prirodniji,moderniji zvuk savetujem ti pa500.Sad tu treba izvuci ono pravo iz nje tj.rx tehnologiju.Napravis dobar bubanj npr po uzoru na fabricki jazz kit2 u vise lejera,uzmes fabricki bas npr slap-fing rx i samo ga malo doradis..ritam gitare fabricke su sve dobre..najbolja clean gtr rx3 dodas efekte i kida bukvalno.Plus cita sve ritmove sa pa800,1x,2x bez lupova.Jako dobro rade i konvertovani ritmovi sa pa3x pa ti vidi.Nadam se da sam ti pomogao poz!
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neso znas da sam ja ljubitelj svega samo ne zvuka na korgu, sviram ga zato sto ispao jeftino a bio ko nov i gomila materijala, lako koriscenje, sve samo ne zvuk po mom ukusu. Nego nekako racunam dosta novija modernija, pa da iz toga moze izaci moderniji zvuk. Hvala sto si mi rekao cisto da znam da ja nikako ne doplacujem i ako se odlucim za zamenu, :-)
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala puno. Nisam zadovoljan konkretnoscu na ozvucenju i instrumenti na trakama mi deluju pomalo nedefinisani, kao i njihovim odnosom, zasebno slusajuci bubanj mi je ok, ali u mixu se nesto desava u zvucnoj slici sto se mi ne svidja. Za operativnost i funkcionalnost kapa dole. A da, ja sam svirao roland i ketron klavijature, nedostaje mi onaj gruv, udarac, noga na dobosu koja je jaka i cvrsta cak i kad je volume potenciometar smanjen. Razmisljam. Plan mi je da pa500 koristim sa dmx workstation pro sistemom, u tom slucaju fabricki zvuk mi nije bitan ako se odlucim na to.
![]() |
#10 |
Drugar foruma