|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ajmo dalje,Sta mislis o "VocaLive for iPad" u kombinaciji sa Istudiom 202.Meni u principu i trebaju samo dva kanala,jedan za mikrofon i jedan za klavijaturu.
Za vokal bih recimo kupio reverb,ekvilajzer,delay to su FX aplikacije koje se koliko ja vidim dokupljuju i koje nisu tako skupe, a klavijaturu bih koristio na drugom kanalu samo uz koriscenje FX parametrik ekvilajzera.Da li bih na taj nacin dobio LIVE mikser preko Behringera I studio 202?
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne bih mogao sa sigurnošću reći što bi i u kojoj kombinaciji bilo dobro.
Mnoštvo je tu aplikacija, a znaš onu staru "od malog izbora jedino je gore kada imaš veliki izbor" ![]() Da li uopće koristiti GarageBand ili nešto drugo? Naišao sam recimo na Audiobus aplikaciju s kojom možeš izvrsno kontrolirati ulaz i izlaz. Podržava preko 400 ostalih aplikacija i čini mi se veoma iskoristiv u svojoj osnovnoj namjeni. Ako se uz to koristi MiMiX koji mu služi kao mixer .... Ne znam. Treba isprobavati, a svatko onaj tko ti kaže ovo je najbolje ... ili milsli da zna (a u stvari ne zna) ili se pravi pametan. ![]() Što se tiče "VocalLive", testiraj free verziju pa ćeš vidjeti da li ti odgovara. Sretno i javi se s dojmovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ne vredi,nista nisam uspeo da napravim,to je stvarno sizifov posao.Da kupujem jos aplikacija,to mi se ne isplati.
Cuo sam se sa prodavcem kod koga sam kupio uredjaj i ili cu uzeti neku drugu robu ili cu dobiti povracaj novca. Bas mi je zao sto nisam nista uspeo da uradim a ideja je bila dobra.
![]() |
Favoriti |
|
|