|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozes dodati jos 12 kutija ako zelis, opet neces imati basa.
Samo ce jos vise da ti fali basa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dosao sam do jednog woofera za kola od 300w pa me zanima da li mogu ja to mozda da koristim pored ove 2 sx300 kutije, na primer da povezem woofer na monitor izlaz na mikseti a kutije normalno na L i R izlaze, jer woofer nema input i output da bih mogao preko njega da povezem kutije.. inace nabavio sam ovo za dzabe pa da se ne baci sto se kaze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Taj mixer nije snazan inace.
Njegovi izlazi su po 180w sto vjerujem nije dovoljno ni za sx300 da izvuce maximum. A monitor je jos slabiji oko 80-100w. Ne vrijedi se zezat oko toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
U celoj toj situaciji ja bih mikser za pocetak zamenio...mislim da mu je vreme za podmladjivanje pa tek onda ostalo....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Kad smo kod mijenjanja,danas ima toliko aktivnih sistema koji rade super,i ne moras razbijat glavu o snazi kutija,omazi kutija itd.....
![]() Mixera bez snage ima skoro za dzaba. Dva komada aktivnih mackie srm450 ili nesto slicno tome se nadju za 600âŹ. I vec radis kao i sa sx300 cak i bolje. A ako dodas na to neki aktivni bas 18-ku 400-600 eura,onda imas pravi razglas u poredjenju sa ovim ![]() Promijenjeno od ella 85 (08.05.2018 u 22:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ella 85 hvala na objasnjenju, aktivno sviram otpripike 3 godine ali nisam se mnogo interesovao oko oma, snage i slicnog.. odnesem ozvucenje, spojim i radim haha. Uglavnom kada sam kupovao miksetu nisam se skoro uopste razumeo ni u sta, sve je to bilo novo za mene, ova varijanta sa kojom sad radim me odlicno sluzi ali za neke manje kafane i lokale, mikseta jeste stara a jos je i glomazna uzas ali sam se navikao na taj ton nekako.. sve u svemu uvek mi je falilo basa pa sam mislio da ubacim eto neki bas bin da pripomogne mada kao sto koelga splendid kaze trebalo bi i miksetu menjati ali ne znam sa sta, mozda neka pm1000, mislim da je to sasvim dovoljno za ove nase prostore.. a sto se tice varijante pasivna mikseta i aktivni zvucnici, mislim da nisam bas za to jer u slucaju da se radi nesto vece uvek mogu da iznajmim pasivne kutije koliko god komada a aktivne tesko (bar ovde u mojoj okolini).. a i nisam bas u nekoj lovi sad da bih mogao da menjam komplet ozvucenje haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ako si ti zadovoljan kako ti to radi ok.
A ako nemas basa to ne mozes rijesit dok ne nabavis dobar bas. Dobar bas neces rijesit nekim auto zvucnicima,niti starim kutijama u koju ubacis neki bilo kakav zvucnik i spojis ga na monitor izlaz koji je ionako preslab. Ako hoces da ti ne fali basa,kupi dobar aktivni bas i neces vise imat problema sa basom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|