|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru, Tiho,
kad mi je Casper odgovorio, tako nesto sam i pomislio, nazalost. Slusajuci price i citajuci, mislio sam da moze bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Tiho je odgovorio vrlo precizno, upravo je tako kako kaze. A najbitniji dio je onaj kada spominje pohranu na User genosa. Sve ritmove koje si prije imao na Hd i u istoj strukturi mapa i podmapa treba prebaciti na USB, i registracije ce raditi bez problema i na prvu. Samplovi koje si imao u Library treba prebaciti u pack i oni ce isto tako raditi na prvu i bez problema.
Predvidjanja i predpostavke samo na osnovu citanja nece uroditi plodom. Svasta nesta pise, napola ili netocno pa oslanjanje na takve informacije nije dobar put. Moras krenuti samostalno, shvatiti kako se uopce barata s yemom i kada naidjes na problem postavi pitanje. I dodatak. Moze to ici bez problema. Ja sam svoj materijal prebacio za sat, dva. Samo prvo treba pokrenuti yem. Upaliti motorku, kako kazu u onom vicu. Sent from my XT1052 using Tapatalk Promijenjeno od casper (23.09.2018 u 10:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ide to sa YEM-om.
Standardno,treba neke stare navike i procese prilagoditi. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Hvala, ljudi. 🍻
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Koja je razlika između ekspanzija za S modele i tyros5,tyros4?Stylovi su isti,semplovi?
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Misliš na Pack?
Razlika je prije svega u tome koliko je dobro autor materijala iskoristio mogućnosti dotičnog modela klavijature. Pack koji je rađen za neki i u nekom 770, može bez problema biti upisan u Genos. Naravno da tada neće imati sve ono što Genos nudi od opcija i što ga razlikuje od slabijih modela. Tvorničke packove nisam stigao (nije mi se dalo) detaljno komparirati ali pouzdano znam da se neki "razvikani setovi kod nas" prave upravo na 770, a onda se podvaljuju kao materijal za Genosa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da da.
Na tvorničke mislim.Ne na domaće . Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kažem, nisam radio usporedbu ali ne sumnjam da postoji razlika. Koliko će to netko uočiti i koliko će mu biti bitno, druga je stvar.
Kada se usporedi broj zvukova i ono u čemu je Ty5 u prednosti, ne može postojati bitan napredak u odnosu na PSR970. Sve je to tu negdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Zavrsio posao sa povezivanjem Registracija.
Usput sam primetio da: ukoliko su vam sve Registracije, Tekstovi i Ritmovi na USB-u, a Semplovi kao Pack uneti u Genos, sve funkciomise bez problema. Neverovatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Sve to ovisi o tome gdje si prije imao materijal. Kod tebe je on ocito i prije toga bio na usb.
A zasto je nevjerojatno? Vidis da je samo trebalo krenuti i staviti materijal u genosa. Sent from my XT1052 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|