|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.04.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
Bruka i sramota !!! Zasto jedno poprave a to sto je radilo pokvare ??? Da li nas zezaju i smeju nam se u lice ili pojma nemaju ..Samo tuzba i da nam vrate novac sa kamatom ! Ako se ovako drsko ponasaju da im pozelimo da propadnu kao firma , ako su oni nas razocarali i ako mi propadamo i nerviramo se neka propadnu to su zasluzili . Roland se pravio lud na zahtev kupaca nisu ubacivali sempler nisu isli u korak sa vremenom pa gde su sada ??? ...Uaaaaa Korg !
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 1081
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
Ovo ne ide na ugled jedne firme poput Korga!!
Sramotno i žalosno! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Moj pa800 radi još sa originalnim tasterima. Ove godine su tek počeli da zezaju. U garanciji je bila zamjena matične ploče i dioda na napajanju. Od onda radi bez greške.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stvarno kod kuće
|
meni bogami posle 6 meseci koriscenja puklo 3 tastera na pa5x...to mi se na pa4, kojeg sam isto kupio novog, nije desilo do pete godine, i ne bi popucali ni tad nego me mrzelo da menjam mikroprekidace pa lupam po njima dok ne popuste
Ali pa5, nova klavijatura, sve normalno, mazena i pazena, i pukli tasteri posle nekoliko meseci...sta li ce biti s njom za 4,5 godina, pitaj Boga..Elem, Sinisa mozes li da mi opises ukratko postupak kako si prebacio Gitarist iz DK u user? Hvala |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kao kod kuće
|
Jednostavno izvezes semplove iz drum kita jedan po jedan,ucitas ih ponovo u klavijaturu i slozis ih u multi sempl 2 oktave Dur,Dve mol, dve sedmice.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stvarno kod kuće
|
i nema potrebe da prepravljas ritmove, sve odmah radi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kao kod kuće
|
Ako odradis sve kako treba radi,samo dodelis u rekord modu taj gitarist i prebacis ga na acc.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Vredan član društva
|
Da ima taj problem. Nekad se desi da ako promjenis varijaciju bez da stisnes prelaz da resetuje tempo. To je bug
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
|
Sramota za velike gigante, kako Korg. Kako mogu da dozvole vakve propuste - bagove, da se uopste dese, a ako su se vec desile, trebalo bi se reagirati brze, a ne da se ceka godinama, da bi se to popravilo sa novijim O.S.
Ali, kako se kaze: âdok bude ovaca, bice i vuneâ. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Odomaćeni član
|
valjda se klavijatura prodaje nakon godina kad se istsstira u firmi i sami kroz te godine testa isprave sve sto su zajebali.. ovako vam prodali proizvod greska!! kod nas ne znate uzeti pare, mesto advokata i tuzit firmu i uzet par miliona im!!! kazes ja dao uredno 4500eu, dobio same greske i tuziiii pa ces videti kad se prica okrene.. a oni zgrnuli milione na vama
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| ažuriranje, pa5x, update, v1.2.0. |
|
|