|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.03.2011
Mjesto: vlasotince
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
evo jedne moje skorasnje dogodovstine. krenemo sa kolegom na svirku i svratimo po kolegenicu a ona zivi blizu cigan male.popili mi kafu i kad smo stigli kod auta neko uzeo iz njega mixer i zvucnike...strasnoooo....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
|
|
|
#3 | |
|
Odomaćeni član
|
Citat:
Jaaaao.... ja bas gledam da izbegavam kavge na poslu, ali kada cujem tu recenicu da ce neko "lupat` opremu" e onda mi skoci pritisak na 1000!!! Glavu bih mu tada otkinuo... E neka si ga vala nalupao, i zasluzio je. Mozda i nisi dovoljno.. A sto se anegdota tice, moram vam ispricati jednu, koja je poprilicno stara i ovde po Subotici se u muzicarskim krugovima prepricava vec jako dugo.... Bila ekipa koja je akusticarski, na suvaka, svirala neku svadbu. Njih 6-7 tamburasa. Velika svadba, 250+ gostiju... Na salasu, jede se, pije se ... u stara dobra vremena, mnogo para... itditd. Sve je bilo OK dok kontras nije uhvacen u sred bludnicenja SA MLADOM !!!!!! Mozete li to verovati??? ![]() A uhvatila ih je mladozenjina majka u ostavi..... STRAAAASNO! U sred svatova vise NEMA svadbe, a muzicari su bezali koliko ih noge nose preko njiva i kukuruza.... instrumenti neki i ostali... navodno niko nije dobio batina, bili su brzi ![]() Eeee ... manje-vise kad nema harmonikasa 2-3 sata jer *ebe nesto.... ali opalit` MLADU..... e to je prava "recka"
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
momci jel iko sviro od vas sa pistoljom iza ledja???? niste jel??? e pa probajte koji je to osecaj...uFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislim da ti sve prodje kroz glavu...slike mladosti od 6 godine do SAD;:!!!! a od jednom znas sve da sviras..ko od topa... Mocarta napred i unazad meni se jednom desilo da u sred kafica gde sam sviro dobiju palicu od bubnja po glavi.ebiga usli neki zestoki momci koji su hteli da prave nered.a ja ko i uvek pravim se mangup i velika usta..prvi dobio po glavi...auu to se pricalo po minhenu joj kad se setim....ali taj koji me je puko po glavi isto vece nije proso dobro u drugoj kafani.hehehee tamo su ga sacekali tetak moj i njegova braca/rodbina.. a znate kako se to onda radi.. lepo se iz unutra zakljuca vrata..pa onda idemo da naplatimo dugove...jaoo sineeeee jaooo bajoooo jaoo jaooo koje batineee nedo bog nikomm..nedoooo bog!!!!! to je pucalo i prstalo od krvi.. kad se setim jos me uvek zaboli glava..sreca nije krv krenuo.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 54
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() Jeger, ovo je recka i pol. Svaka čast "igraču". To je gol iz offsidea koji je sudac prizno .Nema "recku" za mladu, ali imam slučaj da nas je na momačkoj večeri kum počastio s par striptizeta "pušačica". Prvo su ih obradili mladenac i kum, a onda da bend bolje svira klekle na koljena, spustile nam hlače i gače i zasvirale na frule. Naravno, mi nismo smjeli stati sa svirkom, al bilo je svakakvih tonova iz instrumenata ![]() Ne bih htio bit naporan, al počnem li pisat anegdote mislim da do nove godine neču moč stat. Ovih par masnih sam podjelio s vama, a one najmasnije samo na private.
|
|
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 840
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, M3 xpanded, X5D
![]() |
Jaoj, kako sam se nasmejao Kreso...svaka ti cast na tvojim dogodovstinama! Sad sam se i ja setio neke moje dogodovstine sa svadbe kad smo svirali u restoranu starackog doma...ha,ha...i mi se dali u vatru...razvukosmo rumbu ...i ja udarim pesmu Vrati se Neno, vrati...a vidis mladozenju kako trci prema nama i kaze prekidaj tu pesmu...prekidaj ...ljudi pa to mi je bivsa zena! Jaoj Boze
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
e ovo je razor.hahahahaha.
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
!!
Promijenjeno od bole76 (10.12.2013 u 18:09 sati) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
I onda neko kaze da zenama nije lakse u zivotu nego muskarcima...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Ma zene su sada glavne.Zena postaje polako musko a musko zensko,jos samo da nam presade onu stvar i to bi to."Euroman-girl"
![]() ![]()
Promijenjeno od zeljko (11.12.2013 u 01:51 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| anegdote, dogodovštine, tezgi |
|
|