|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ajd da i ja nešto kažem...
Dečki iz mog benda nagovorili su me da skinem "štiklu" kad je izašla. Tad i nikad više! Što se tiče Sevinog novog albuma, preslušao sam ga i mogu reć da ima "nešto tu" što se tiče sounda i cijele produkcije, ali, realno gledajuć, niti jedna pjesma s albuma nije normalna - to treba prvo 5 dana samo slušat pjesmu da ti uđe u uho kad koja stanka i itd, itd, a tek onda sjest pa vatat ono šta je neki mudonja tamo u nekom studiu uvatio i nasnimio. Ma sranje. ...Gledam ja neki koncert od Seve nakon izdavanja albuma (a svirali samo stare stvari), uživo, i na kraju koncerta idu oni kao odsvirat stvar s novog albuma... naravno, odsvirali "zadnju pjesmu s CD-a", onu jednu jedinu koju su mogli skinut... hehehehe Uglavnom... Ja nju ne skidam. Mislim, njene pjesme, tj. pjesme koje ona pjeva... ...a nju bi volio skinut... A jesam se raspiso bezveze... Idem spavat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
super zezancija koja traje jedan mesec i to je to, rumba 120 brzina moze trubacka i opleti... poz
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gas, severina |
|
|