|
|
AILU - Sve shto vas zanima Bilo kakva pitanja, informacije i vezani za program |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Razvoj i prodaja pograma su trenutno obustavljeni, zbog problema koje sam imao sa diskom na kome se projekat nalazio.
Trenutno chekam na odgovor firme za data recovery, da bih znao da li ce fajlovi biti spasheni ili ne. Ako budu izvucheni sa razvojem se nastavlja, kao i sa prodajom, a u suprotnom se postavlja pitanje da li cu pocheti da pishem sve ponovo. Zbog gomile drugih obaveza necu do daljnjeg imati vremena da sve pishem iz pochetka. Odgovor bi trebalo da dobijem u toku ovog meseca, pa cu tada sve potrebne informacije postaviti ovde...
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Stravulja ! Ej legenda si !
E de mi reci kada ćeš ga staviti da ga isprobamo da kažemo šta mislimo o prog,e da dali će biti demo verzija ili puna verzija. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2006
Downloads: 125
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kada ce ovaj program biti postavjen da se moze skinuti za izprobavanje ?
pozdrav |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Postavljen je full i demo za download na http://ailu.yu-midi.com/
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2005
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li se moze izvesti neka kombinacija sa pocket pc?
SMRT FASIZMU!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Spremam mogucnost za Pocket PC, ali josh uvek nije izvodljivo.
Bar ne shto se mene tiche. Nije problem u samoj izvedbi. Vec sad znam kako sve treba uraditi. Problem je u nedostatku hardware-a. Moram prvo da napravim MIDI kabal za pocketa. ![]() Kad se opskrbim neophodnim hardware-om, prelazim u akciju i za pocketa...
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
kolega opet imam onaj problem Run-time error 57 neznam šta bi moglo biti jel izbrisao sam sve programe s kompa koje zahtjevaju midi i instalirao AILU i opet izbacuje error.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Hm...
Ne morash da izbacujesh programe, vec samo da nisu pokrenuti... Koji je OS u pitanju? Koje wavetable synthove imash instalitane? Koji hard-disk imash? Da nije SCSI, ili SATA? Moguce je da disk pravi problem zbog chitanja seriala. Program se vezuje za serian No hard-diska. Da li ti demo radi? Bilo bi dobro kad bi modao da mi napravish par screenshotova. Od trenutka pokretanja programa, pa na dalje. Nemam ni ideju zbog chega se to deshava, da budem iskren. Error57 se javlja kad se neki uredjaj ne odaziva. Uglavnom ako su u pitanju hard i shtampach. S' obzirom da shtampach ne pozivam ni u jednom trenutku, jedino mi hard pada na pamet...
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozel se to Napravit da se Nenosi Computer na Svirku???
Kako se Moze na Roland G1000 Napravit sa midi Cabl a da nemoze na Korg PA serie??? Ovo mi nikako neide u Glavu... Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
#10 |
Otac nacije
|
![]()
@hrci
Te terce sto trazis postavio sam vec odavno u download centar. Terce midi out-in set. |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
sta |
|
|