|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 605
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozdravljam sve na forumu imam problem
Pitch Bender na fantomu G6 na pocetku svirke radi normalno i negde na pola svirke pocinje da falsira zna li neko treba li nesto da se podesi da se to ne desava Promijenjeno od Dell (16.01.2012 u 16:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Meni to zvuči kao hardverski problem. Možda je otišao taj potenciometar (ako jest potenciometar) pa nakon nekog vremena šalje podatke o pitch-bendingu iako ti pitch bender fizički ne diraš. Imao sam sličan slučaj na Alesisu QS 8. Mislim da je to za popravak i da se ne može riješiti nikakvim podešavanjem, osim da za svaki korišteni zvuk eventualno isključiš postavku pitch-bendinga, odn. staviš je na 0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Pozz,svima imam jedno pitanje.Jer moze neko da mi objasni prkikljucio sam moj g6 preko usb na moj kunci racunar gde mi je cubase 6.5 drajveri sam instaliro.E sad kad podesim 1 traku na cubase na midi kanal1 i podesion in out na cubase fantom vidim da ulazi signal i kad hocu nesto da snimim ne upisju nikakve podaci na cubase ostaje traka prazna.Podesio sam g6 da mi radu u studio mode isto sve kako treba.Hvala svima na pomoci oko tog problema.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
pozdrav raja neznam dali je o ovoj temi pisano pokusao sam da potrazim preko seafch ali nepronalazi n ista
Zanioma me dali je kod FanomX7b moguce uploadovati boje direkt sa kompijutera jer nemam karticu za njega pozzdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Mislim,nemam pojma zašto se to dogadja,prvi put čujem za tako nešto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Buraz i ja sam se uvijerio u to
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa nisam još ni našao opciju da spremim samplove na usb...
na internu memoriju... MOŽDA ima veze spremim li samplove u memoriju prije ili poslje slaganja kao multisample??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Gledaj...oni su naknadno u SW ubacili opciju multisemplovanja,tako da je moguće da postoji neka greška,ovo samo nagadjam,ali svakako ti je bezbednije da sve pakuješ na USB...samo provali kako se to radi,ja sad ne znam napamet jer inače imam malo memorije na g6 pa ga još nisam počeo "puniti"...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Pozdrav!
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |