|
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Eeee cestitam care...nebi svakako pogrijesio! Nek ti donese svega najboljeg puno uspjeha i svega! Potrazi po forumu ima dosta tema pa mislim da ce ti moc pomoc a ako nema to sto te zanima postavi pitanje pa cemo ti pomoc!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Cestitam druze, nisi pogrijesio, imas u download centru svasta za pa1x, vjerujem da ces ga napucati da valja
![]()
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Prijatelju, stari si clan na ovom nasem sajtu, pa mislim da ovakva pitanja i ne bi trebao da postavljas...
Proveri, procitaj teme pa posle pitaj konkretno ako ti nesto nije jasno i ako nema odgovora na eventualnom pitanju, ali ovako da trazis ritmove, semplove ovo-ono...?? Pa puna ti je Down sekcija takvih stvari..imas i kvalitatenih i manje kvalitetnih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
MIKIII...Lisico jedna...daj mi na PM svoj MSN,tražim te već mjesecima lpovčino...Čestitke drugu na vrhunskom instrumentu...Dakle nisam se ubacivo u debatu ali svakako si kupio "boljeg"
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dobro ljudi hvala na odgovorima sa download sekcije mogu skidati od kojih klavijatura da bi pasalo na moj pa1x ,znam za pa50-80 a dali sa pa1x pro stvari pasu na pa1x ,da neskidam daba ako neide ....I imam tritona sa finim bojama dali te boje znaci sempovi i ram boje modu da se stavljaju u pa1x i kako stoje stvari sa tercama ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug PA1X i PA1XPro su ISTE KLAVIATURE!!!....Dakle razlika je samo što PRO ima 6,5 oktavi i nema zvučnike,inače TO SU POTPUNO ISTE MAŠINE...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Alixe drug moj
![]() ![]() Kad se nagazimo, pricacemo!..inace sam ubacio tvoj novi MSN i da cestitam Dagiju a posebno tebi na novim masinama...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudi moji evo davam se malo pozalim,kao sto sam rekao kupio sam pa1x kao sto sam rekao ,i jucer kad sam dosao u trgovinu ponjega ja tamo a ono se radi o pa1xpro znaci ona velika mrcina ,malo su se zeznuli i sta reko uzecu ja to cjena je ok 1500 eura ,i donesem ja to jedva kuci ,pa to je tesko kao kamion.i svirao sam malo sinoc na njemu i vidim da to meni nepase ,znaci njegove dirke (tipke) nikako mi neodgovaraju pogotovo kad sviram kola ,preteske su i ja njega ljepo spakujem i danas idem da ga vratim i da uzmem pa800 .Ja mislim da ce to biti najbolje evo cekam da se prodavac pojavi danas na polu pa da to rijesim...E boze i te klavijature
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ideš s konja na magarca,al nema veze---tvoje pare,tvoj instrument...Inače PA1X sa zvučnicima (tog sam ja imo) je vrhunski instrument...Al et prešo si na pa800 i neka ti je sa srećom!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Pa zar nije Pa1XPRO laksi?
![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |