|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Bez namere da ikoga uvredim,ja koliko sam provalio tamo idu samo totalni ocajnici ili slobodni likovi tipa "idem da mi dupe vidi put".Imao sam do sad najmanje 20-tak konkretnih ponuda za USA,Kanadu i Australiju,ali kad se to lepo baci na papir ispada da ovde zaradim isto ili vise.Najgore od svega je sto ti ljudi tamo misle da smo mi slepci i da jos uvek neznamo sta su pokretne stepenice ili lift pa se veoma lose ponasaju prema muzicarima.Tamo je posao u mnogo vecoj krizi nego kod nas izmedju ostalog i zbog zabrane pusenja na javnom mestu(zamisli kafanu u kojoj se ne pusi).Zao mi sto nisam video kengure,kip slobode i Nijagara falls ali sve to moze da se vidi i turisticki.Za cenu jednog Tyros3,ima put oko sveta(Kon Tiki).Mi,malo patimo od sindroma kaveza zbog svoje visegodisnje izolovanosti i nekretanja po svetu ali za par meseci ce se stvari bitno promeniti pa cemo opet da idemo na kafu u Italiju.Sto se posla tice ipak je Evropa bolja od svega ostalog a i blize je kuci za nedaj boze neke lose situacije.poz.Jeftabgd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
svirao sam 15 godina dole . . sada sam zadnjih 8 god u Nemackoj i nikada ...ali bas nikada nijedan gazda nije spomenuo baksis . . . .to je licna svojina . .sta on ima sa tim . . . . jedino moze da kaze da se radi program i da neuzimamo baksis . . ili da neidemo kod publike za stolom .(onda je i nasa cena drugacija) .to ja . . ali ostalo . . .neznam sta bi uradio kada bi mi neko spomenuo da deli baksis samnom . . . moze ..ali ako daodjem sa rukama u dzepovima . . .oprema njegova . . klavijature . ..sve upaljeno nastelano i onda . . na kraju isto sam odem . . . ha ha ha ha ha stvarno smesno gde sve ljudi sviraju . . . jos malo pa ce pojedini gazdama placati da sviraju negde . . . .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam da smo skoro svi promasili temu ... ali DELITI BAKSIS SA GAZDOM??? Cista svinjarija... verujem da ima i toga, ali brate to stvarno nema smisla. Cuo sam da ljudi rade "na procenat" od prometa, za fix, ali da dele baksis to nema nigde....
Takvim gazdama NIKO ne treba da ode da svira...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Gazda kao gazda nije kriv .......... SVIRACICI su krivi.
To dozvoljavaju "kolege" koji ne cene taj posao vec shvataju to kao bezplatan provod. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gaza, kolika, usacikago |
|
|