|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam vas pitao za XS i G6 tako da pogotovo ti Alix mozes slobodno da zaobidjes moju temu jer nemas dozvolu za planinarenje a penjes mi se stalno n .. vec zna sta sa tim korgom. Ako je to tebi najbolje onda je to ok i ja to pozdravljam nista ja nisam reko da ne valja ali ovde se stvarno radi o malo konkretnijim masina oni koji to znaju razumece moje misljenje a ti i tvoj Juve naravno da ce te ostati kod korga. I ja verujem da je tebi lepo u tom tvom mraku ali ipak nekad baci pogled kroz prozor pa ces videti da ima mnogo lepsih i boljih stvari u zivotu.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Moje misljenje g6 a sto se tice ovih padobranaca koji ne mogu da ispostuju sto nigde ne pise korg stvarno nemam reci izgleda da treba da se nappomene jos u imenu teme za pojedine. Posto imam x6 i planiraam da kupim g6 i isprobao sam instrument i iz mog iskustva preporucujem G6. Pozz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Prosle sedmice sam video Fantom G6 i odusevio sam se sa dirkom kao malo dete.Nijedan Korg ne moze da pridje sa dirkom kao sto je na Fantomu G6,XP-50,XP-30.Fantom ima lep i veliki ekran i kavalitetne boje.Ima 250MB RAM-a kako mi je rekao prodavac.Ja bih pre kupio Fantoma G6.Dobar je i motif ali licno sam vise za Rolanda.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
G 6 sam slusao i nema sta masina je extra
yamahu nisam slusao volio bi cuti i taj stroj |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Jedino po čemu mi je XS zapao za oko je da ide do 1GB RAM-a EDIT: A što se tiče semplova na XS,po specifikacijama vidim da je fora ista ko Fantom,WAV i Aiff EDIT2: A Fantom ima DIGITAL IN,dok to na XS-u nisam vidio
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (02.11.2008 u 19:30 sati) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To meni zvuci sarkasticno...ozbiljnije...reci mi objektvino po cemu
ke Korg ozbiljniji od ostalih masina? Po juznom vetru i amzinim glupostima? Ja cu to odraditi i u MOTIF XS 100% da zvuci bolje nego na tvoj Triton. Ne pricam o svirci, nego o boji. Budite se
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Almir nikad nije video ni jednoga ni drugoga zna odmah da je Korg bolji i da je Motif kompleksan###
Nedime mora da si dobio menstruaciju...U AudioPro (vlasnik Artista) sam isprobo i Motif ES i XS...meni je na Yamahinim Workstationima vrlo komplikovano editovanje nasuprom Korga koji je prost ko pasulj.Fantom G6 sam isprobo u Bofex-u (BingBang gdje je kolega Hajro kupio PA500 i ja PA2X),i ni taj mi se nije svidio nimalo jel je i on kompleksan...Meni pare nikad ne igraju ulogu kad gledam na kvalitet i sound ali zašto da kupujem sinth kojeg neću moći srediti za par mjeseci a imam tezge?Meni ne treba sinth na kojem ću muke da mučim dok se naučim na rad s njim tako kao i ti,već treba mi da ga skontam za sedmicu dana i do vikenda da ga upucam bar za osnovne potrebe...Šta će čovjek kad kupi Motif ili G6 a nema materiala ili ne zna da radi s njim?Milančetu svaka čast,momak je stručnjak za Rolande kao i pojedini članovi al ja poslije više od 10 godina rada sa Korgovima da se sad učim na drugu platformu-hvala ljepa...A i samo Sound Korga mi je ušo u dušu i po onome što sam čuo kod konkurencije još uvjek je za mene favorit...Stvar ukusa i rada...A da ne govorim šta si mi pre par dana reko na MSN---Da ima Korg najmoćnije Workstatione,pa sad tvrdiš drugačije...Ti variraš ko stari kantar ili vaga-svoj stav mjenjaš iz dana u dan...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... Promijenjeno od Alix (02.11.2008 u 18:40 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne kudi trecu nego fino Naglasava da je trazio Cevape i Luka
a ne to sto mu ljudi nude da jedu pecenje, manit5e se tih navika covek pita o Motif a vi mu nudite Korg, nije on lud.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Najbolje je da se ti sam odlucis i kupis ono sto se tebi svidja.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nedim je 100% u pravu sto se tice jedne stvari: Uzmi ono sa cime ces najlakse raditi.
S druge strane, ne svidja mi se sto podcenjuje ljude koji ne mogu, ne znaju ili nemaju vremena da se sami pozabave i srede svoju klavijaturu za posao. Pa ja znam ljude koji voze vec 20 godina a ne razlikuju karburator od rezervnog tocka. treba li im oduzeti dozvolu? Ja planiram da prodam moj verni X5D i kupim nesto jace. Lozim se na Motifa, ali cu iz upravo pomenutih razloga verovatno pazariti Tritona, jer imam dvoje dece, od 7 do 3 radim u firmi i uvece i vikendom radim u restoranu i tezge. Mislite li da ja imam vremena da provodim sate i sate cackajuci po klavijaturi i praveci boje? Zahvaljujuci kolegama dobre volje sredicu klavijaturu kako treba i ne pipam je vise dok ne cujem nesto sto mi se vise svidja od onoga sto imam. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, ili, motif, xs6 |
|
|