|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
ja bih mogao da se zakunem u E50 da moze da "vuce" boje za bilo koji part sa koje god masine je potrebno (ima zaista neverovatno dobro odradjen midi editing!)
GW8 je predvidjen da svira sam za sebe, jednostavno bez mnogo editinga i filozofiranja! U uputstvu GW8 vidim vrlo skroman editing za midi...mozda bi moglo nekako ali ne verujem da ce biti jednostavno: potrebno je poslati drums na 10-tom kanalu, sto je i moguce da ce raditi ali ne vidim da postoji "local off " samo za drum part (tako da ce se bubanj cuti i sa GW i sa fantoma) ispravite me ako gresim.... Mozda je moguce na sledeci nacin: poslati sve kroz midi out, ukljuciti "local switch= off" na GW8 i onda sve boje (solo,pratnja...) vuci sa spoljne masine (ovo poprilicno nema smisla). Najbolji bi nacin bio da pratnja (ritam) ide sa GW8 a solo da ide sa Fantoma. Naravno, da se lepo srede i upotrebe mogucnosti GW-a, ovo bi mogla da bude dobra kombinacija! PoZzz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#2 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Samo bih te ispravio, čini mi se da je jedan gospodin rekao da nije Sonic Cell u GW8.Znaš na koga mislim... A ja sam mišljenja da se radi o igrački. ![]() Dobroj igrački, ali ipak igrački... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Sa 256 Mb sample rama ne bih se slozio da je igracka!
Kolega je rekao da nije kompletan Sonic Cell u njemu sto bi trebalo proveriti... Siguran sam da ima dosta toga iz Sonic Cell-a ali i mnogo vise, posto Sonic Cell ima svega 128 Mb sample ram-a. Da ne govorim o tome da GW8 ima "nase" boje koje, kad se budu upotrebile u okviru style-a (ritma), bi nacinila ovaj aranzer vrlo pozeljnom "igrackom". Od Sonic cell-a takodje ima tehnologiju (skup D-A konverter) koliko sam cuo. Ova klavijaturica ozbiljno moze da zvuci kao solo klavijatura sa aranzerom kao opcija. Tako to ja vidim. PoZzz Promijenjeno od Morison (11.11.2008 u 08:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ova klavijaturica ozbiljno moze da zvuci kao solo klavijatura sa aranzerom kao opcija.
Tako to ja vidim. Slažem se.Ali sam mišljenja da neće zaživiti kod nas .Kao ni GW7 svojevremeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() I Dejo je u pravu...nije samo Sonic...ima dodatu jednu banku boja i bubnjeva za nasu muziku... |
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako Dejo zna o kome pričam ,tako bi i Ti trebao znati...
![]() Mada vjerujem I Tebi kao i dotičnom kolegi... Ako si sretan s GW8 , ja još sretniji... ![]() Ali mene ne zadovoljavaju takvi instrumenti.Gledajući ga kao kompletan proizvod.Dobar je ,ok.Mada mislim da i Ti više voliš ozbiljnije instrumente,kao i ja... Ja nisam probao GW8,samo sam čuo demo,tvoj.I pišem na osnovu toga najviše.MOžda griješim,ali sumnjam ![]() Pozdrav ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Svakako mi zelimo kompleksne sprave, mi smo ljudi koji vole uvek sto vise da izvuku od svoje masine...inace ne bi bili na forumu u potrazi za sto boljim i kvalitetnim instrumentom, razmenjivajuci iskustva!
Tu se svi slazemo. Ali, ima ljudi koji su prinudjeni da rade sa onim sto imaju (cena instrumenta) i sa znanjem koje imaju (ukljuci,sviraj)....ovaj Roland tu nema konkurenciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |