|
|
![]() |
#1 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Samo bih te ispravio, čini mi se da je jedan gospodin rekao da nije Sonic Cell u GW8.Znaš na koga mislim... A ja sam mišljenja da se radi o igrački. ![]() Dobroj igrački, ali ipak igrački... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Sa 256 Mb sample rama ne bih se slozio da je igracka!
Kolega je rekao da nije kompletan Sonic Cell u njemu sto bi trebalo proveriti... Siguran sam da ima dosta toga iz Sonic Cell-a ali i mnogo vise, posto Sonic Cell ima svega 128 Mb sample ram-a. Da ne govorim o tome da GW8 ima "nase" boje koje, kad se budu upotrebile u okviru style-a (ritma), bi nacinila ovaj aranzer vrlo pozeljnom "igrackom". Od Sonic cell-a takodje ima tehnologiju (skup D-A konverter) koliko sam cuo. Ova klavijaturica ozbiljno moze da zvuci kao solo klavijatura sa aranzerom kao opcija. Tako to ja vidim. PoZzz Promijenjeno od Morison (11.11.2008 u 08:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ova klavijaturica ozbiljno moze da zvuci kao solo klavijatura sa aranzerom kao opcija.
Tako to ja vidim. Slažem se.Ali sam mišljenja da neće zaživiti kod nas .Kao ni GW7 svojevremeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() I Dejo je u pravu...nije samo Sonic...ima dodatu jednu banku boja i bubnjeva za nasu muziku... |
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako Dejo zna o kome pričam ,tako bi i Ti trebao znati...
![]() Mada vjerujem I Tebi kao i dotičnom kolegi... Ako si sretan s GW8 , ja još sretniji... ![]() Ali mene ne zadovoljavaju takvi instrumenti.Gledajući ga kao kompletan proizvod.Dobar je ,ok.Mada mislim da i Ti više voliš ozbiljnije instrumente,kao i ja... Ja nisam probao GW8,samo sam čuo demo,tvoj.I pišem na osnovu toga najviše.MOžda griješim,ali sumnjam ![]() Pozdrav ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Svakako mi zelimo kompleksne sprave, mi smo ljudi koji vole uvek sto vise da izvuku od svoje masine...inace ne bi bili na forumu u potrazi za sto boljim i kvalitetnim instrumentom, razmenjivajuci iskustva!
Tu se svi slazemo. Ali, ima ljudi koji su prinudjeni da rade sa onim sto imaju (cena instrumenta) i sa znanjem koje imaju (ukljuci,sviraj)....ovaj Roland tu nema konkurenciju. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Aman ljudi dosta ste merili "ciji je duzi",neka neko postavi da cujemo napokon i te boje pa onda komentari tipa meni se svidja meni ne,zasto zato i kraj.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |