Moja starosna dob kao i koefcijent inteligencije ,moralno i kucno vaspitanje zatim zivotno i muzicko 25ogodisnje iskustvo mi ne dozvoljava u principu da reagujem na opaske kao sto su tvoje ali licno prozivanje i direktno obracanje ovdje javno na forumu mi daje za pravo da ti jos jednom napise i neznam kako ces ili ce te ovo pisanje razumjeti,sa moje strane je u svakom slucaju dobonamjerno,da te terce koje ti spominjes od tog tvog navedenog studia nemaju nikakve veze sa korgovom Pa serijom (PA800 ili pa2 svejedno) niti ce ikada imati.Nego se ovdje vec polemisalo i izpolemisalo samo vi to ne pratite i niste se vratili unazad da procitate,ja sam vam to u predhodnom postu naveo al sam vam dao za pravo. U cemi je sad problem u ovom tvom obracanju neznam ali i ne zanima me. Ovdje mozete nauciti od nas starijih puno ali morate i razumjeti ako vam neko nece pomoci. Na nacin i komentare koje vi koristite siguran sam da nece niko! Izvinjavam se ostalim clanovima ako sam malo bio opsiran u ovom postu!
|