|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
Nije mi nista brate ali ne mozes ti da prozivas nikoga ovde a ne moze niko ni tebee!To sto ti pricas to veze nema,ja sam samo reko da sam radio sa virtuozima pa se niu pokazali kao dobri u muzici ako sviraju ubijaju i jos jedno pitanje koliko smo svi mi ovde merodavni da ocenjujemo neciju svirku!Da nisi mozda magistar muzike?Ili da nisam ja dirigent u Beckoj filharmoniji???Pusti brate i ne pravi zackoljice izmedju ljudi,uopste ne treba da se sekiras ako neko zna da svira i ako neko nezna da svira!
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
Lepo postavi nesto da cujemo i tebe kad si vec takav umetnik.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Drage kolege,evo vam moje teorije...postoje samo dve vrste muzicara,UPOTREBLJIVI i NEUPOTREBLJIVI...bilo da rade kao deo benda ili solo...a sviranje,tehnika,triler...sve je to manje bitno...
Ako su gosti zadovoljni,ako muzicar ima posla i traze ga,ako je veselo tamo gde doticni nastupa,ako ne pije,ako se ne drogira,ako ne kasni na posao,ako deli posao sa kolegama,taj je UPOTREBLJIV...ostalo se nista ne vazi... ![]() Od 4 ili 5 vrhunskih muzicara nikad dobar bend...tolika kolicina sujete na jednom mestu ne moze da opstane... Promijenjeno od Vule (22.12.2008 u 21:27 sati) |
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 103
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Marco,svaka cast,sa tobom se u potpunosti slazem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Najeftiniji izgovor nije "umoran" nego "PROBA"
![]() ![]() Ma svako nek svira kako zna.. mi smo tu da pomognemo i da dajemo savjet kako se moze bolje nesta odsvirati.. Nemojte ovako da pisete.. plasite pocetnici da ne stavljaju demo kako sviraju.... ncncncn |
|
|
|
|
#6 |
|
Stvarno kod kuće
|
Ma i nije Zuki tako...
Evo neki od nas se sjećamo kad je Blatusan-La Alen stavljo svoje demo snimke Korga PA50... I nisu bili Bog zna šta,ali KOLEGE smo ga hvalili i davali mu motivaciju dok je gospodin Nedim piso kako ništa ne valja,hajde idi uči svirati i ne znam ti ja šta...Čak se sjećam i reakcije Alena kad smo pričali na MSN i koliko je bio uvrjeđen što ga Nedim poniziva i provocira...Ali momak je bio uporan i potuko tog iston Nedima BEZ studija,sa običnim Korg PA50 i na Nedimovom području...Danas Alen rastura taj stil u nulu,možda čak jedan boljih solera na forumu...Još sad kad je nabavio TR-a da ne pričam...I nekad te kritike mogu dati nekome dodatnu motivaciju da se potrude i postignu neštu u muzici...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
#7 | |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Citat:
Hvala |