|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Aj molim te pitaj pa mi javi
POZZZZZZ Dodato: Joooj kamplikovano je to za mene jer sam novajlija slabosta znam oko klavijaure. PUNTO VAM HVALA POZDRAV Dodato: Puno vam hvala na pomoci, a pogotovo Perici i Bobanu. Puno srece Kolege ![]() POZDRAVLJAM VAS Promijenjeno od djordjew (25.01.2009 u 22:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
poz samo stisni dugme global pa odi na stranicu gde ti piše:glb
/sw-sld-ec5,i tamo gde piše sld promeni na kbd expression,nakon toga stisneš dugme write disc in use pa na ekranu global i 2 put enter i to je to poz
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio dragi 007 za ovaj koristan post: | djordjew (27.01.2009) |
|
|
#5 |
|
Banovan!
|
e ovako ide. kad upalis klaviaturu uzmes neku farbu i onda moras se vratiti na style/play da vidis farbu na display
kod [page] volume/value stisnes upper1/acc1 zajedno upper2/acc2 zajedno upper3/acc3 zajedno onda ti mora ide to je do os2 tako je napravljen zivio.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
|
Kolega ti sto pises ti so on of na instrumenta to je nacin koji je neko od korisnika korg pa-80 nasao koji moras raditi svaki put kad upalis klavijaturu. Ono sto sam ti ja napisao sam licno sam otkrio i mislim da je to greska u os ali ipak ete moze da se otkloni. Pozdrav
| Ćlan 2 Vam se zahvalio, taletdkmk, za koristan post: | dekipa (17.11.2009), peecoundead (27.02.2011) |
|
|
#7 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Downloads: 90
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
mozeli neko meni da pomogne imam pa80 i poneke boje kad slucajno stisnem jace lijevu ruku a i ako stisnem i desnom jace ode boja u FALŠ pritom da napomenem da na tim nekim bojama neradi ni PICH a sve je bilo ok dok sam imao pa 50i 60 al ovde nesto zeza.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Vredan član društva
|
Pozdrav svima. Dali moze neko od kolega da mi pomogne, oko Pa80 znaci zelio bih da kada upalim klavijaturu da mi pise ime ritma pocetnog npr jednu rumbu bih stavio. Ja kad palim klavijaturu pise mi No style. Kako da memorisem da mi odmah sam odabere tu rumbu iz User1? Hvala. Pozdrav.
Postovano sa mobilnog uređaja Dodato: Uspio sam rijesiti problem. Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od Ace (12.02.2011 u 23:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
#9 |
|
Vredan član društva
|
Kolega Drakane hajde napisi kako si to resio , ima nas jos sa slicnim problemom.Hvala
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| assing, korgu, slider |
|
|