|
|
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 272
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hahahah...dobra tema
ja sam sa 10 godina probusio mjeh na vec isfucanoj polovnjaci weltmaister i skino i sebi i njoj njufer....sa 15 sam presao na zgodniju i bolju...bila je prelijepa njemica i zvala se "dallape" i ona me je naucila mnogo toga a i ja sam na njoj naucio....medjutim sa 20 sam je ostavio i svatio da su italijanke najbolje i poceo sam da iskoristavam jednu takvu....mislim da se zvala guerini...uf kako je ona bila dobra ufff....i dan danas imam njenu sliku kod sebe....medjutim prije dvije godine svatio sam da nemogu vise da ih nosim i da je bolje da to radim stojeci bez ikakvog fizickog napora....kad sam upoznao i svoju sadasnju i voljenu "KORG" koja napreduje iz dana u dan.....i da vam kazem nesto iskreno sex sa njom je kao bajka...nezamislivo...san snova...probajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Imas li dece ,posto si vise puta bio u ljubavi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
nisu mogle da mu radjaju posto im probusio meh pa su hvatale fals vazduh
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
narode ja ove teme obozavam,treba samo turat,"meci dok je veci".Prvi put hehhe kad se sjetim,sama me je pitala hocul je krehat ko kresimir hehehe,to mi se desilo u 17-toj,najsladje mi je bilo kad mi je rekla"nemoj umene"tad nit sam mogo plakat nit se smijat,vec sam stavio bez kondom blu,ja sam kreno odma u akciju,doduse nije htjela da pusi moju surlu jer,imao sam mnogo djungle oko nje i trave hhe,ali eto uletio je, koda je jucer bilo,a sad sam poceo da masam rupe,uu,e kad sam prvi put ovu kreho taman podjem brzo,ona polako polako!;ni sam cojk nezna tad,pokajem se usta turam,ona je ko mis sva bomba a kaze mi "polako"
da imam brzinu poput zeca,uuuuu nebi imala kad trepnut,ali sve u svemu nece ni ova nasa zmija svugdje,kad je dobro stoji kao kapetan,kad ti vidis da je srednje a hoces ti,a kapetan nece i sta sad ,meci nakog kakav je mal mal.Sve u svemu mozemo turat do zore ako nebudem maso rupe hi pozzz za sve vas jojjjjj. Dodato: "Doktor87" Jarane t se nema sta pipat, pipo je umro hehehehe.Tu cim vidis da te ona gleda ono kurvinjski ispod oka , tu odma banes,nema kafica,odma prijedji na stvar reknes joj ljubavi moja znamo se tako malo a tako kratko i reknes joj"karamija kao zmija"i kad se ona zasmije ti reci ,ajmo jebada ha ja jel tako,nema milovanja ko moga miluje niko,on kad uleti nek sam mu na pomoci hehehe. Dodato: narode izvinjavam se, ali ja jos moram da dodajem "volim sto sam mali mali lako pali,ma nema da fali ,kad navali navali,narode zna se desit da zena ima cunu,pa se moramo pazit,mozemo mi dobit mjesto nje hehehehe. Promijenjeno od korg18 (08.12.2009 u 08:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja 16 on 16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
![]() |
![]()
sa 15 god i to sa komsinicom koja je starija od mene 12god,a ja mlad neiskusan 5 puta zaredom kao zec,ali to sve ukupno trajase svega 3min.bilo je to fino iskustvo koje treba pamtiti i dobro ste postavili ovu temu da nezaboravimo taj osjecaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam 19 godina i derem komsinicu Desanku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() Secam se da je bila seljancica ali vec iskusna!!!! Ja sam imao valjda 16-17 godina a ona je bila malo starija od mene. Posle smo vezbali par godina da to usavrsimo posto je prvi put bilo jen dva tri,joj brate sta me snadje posto desanku pre toga nisam koristio nikad. Jos uvek se secam tog lepog prepodnevnog seksa u stanu kod njene tetke gde je zivela. sto je zanimljivo mi smo se kao zabavljali a nikad sem kad smo se seksali nismo nigde zajedno izasli ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
@nesaband
brate kako li se sad "drma",posto kad si ti imao 16g,ona je bila starija? ![]()
![]() |
#10 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() Dodato: usao sam na ovu temu da je malo razdrmam i da vidim rade li to ljudi i dalje uzivo ili samo pustaju fajlove ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (23.01.2011 u 00:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: |
![]() |
Favoriti |
|
|