|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ženu dupe Krasi,a tortu Orasi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ti si pesnik,"gradolesnik"!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Otvorila lija javni WC u šumi i to kakav šumski svijet nije vidio, s mogućnošću izbora muzike koju želiš da ti svira dok obavljaš nuždu.
Dolazi medo, k'o prva mušterija, i uđe u WC kabinu. Pita ga lija: "Medo što ćeš da ti svira?", kaže Medo: "Pusti mi Mozarta, on mi je najdraži!". Nakon par minuta izlazi medo iz WC-a s blaženim smješkom na licu: "Lijo, e vala si pravu stvar napravila, nikad se nisam ovako posr'o od gušta ko u tvom WC-u". Nakon nekoliko minuta eto i zeke da isproba novi lijin WC. "Zeko što ćeš da ti svira?", "Pusti mi Bacha lijo, nećeš pogriješit" reče zeko. Nakon par minuta izlazi i zeko iz WC-a sav sretan i zadovoljan i taman da će joj se zahvalit, brzinom munje uleti vuk u WC " Prijatelju vuče, što ćeš da ti svira?", "A ma pusti bilo što lijo, zagustilo mi je!" kroz zube izgovori vuk. Nakon nekoliko minuta izlazi vuk iz WC-a, cijeli izasran od struka naniže. " Pa što ti bi?" pitaju ga medo i zeko "Lija pustila himnu,pa sam morao da stojim!!!!" Dodato: al ovaj je najjaci po mom misljenju hahahahaha Šeta zeko pored pruge. Prođe vlak i nalet zraka odbaci zeku na livadu. Tamo bik pase. I kaže on zeki: "E, moj zeko, tolike uši a ne čuješ kad vlak dolazi!" A zeko će: "A vidi tebe, toliki k**ac a veterinar ti jebe kravu!" Dodato: @Dare 82 Dosla zena kod popa.................. hahahaha,bolji vic nisam procitao odavno.Svaka cast,extra bgm. sve najbolje pozzz! Promijenjeno od casioonlybest (17.11.2010 u 16:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 252
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg,Yamaha,Ketron
![]() |
![]() ![]() svi ga upitaju pa šta je ,zašto plačeš, on ja sam najstariji tu možda do godine neču više svama piti pa bih imao jednu molbu za vas, kaži nema problema: ako umrem prolazite tako i onako kraj groblja pa u povratku svratite i prolite po grobu koju času vina! onjednom se jedan javii rece " može kako da ne ,ali če kako prvo proči kroz moje bubrege ![]() Promijenjeno od jura20 (22.11.2010 u 13:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: m3
![]() |
![]()
Ulazi haker u mesaru i trazi kg mesa,a mesar ga pita:
Da ti narezem? Ne, nego na flash! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Dolazi doktor do zabrinutog pacijenta. I upita pacijent:
- Doktore, šta mi je? Doktor: - Ne znam, ne znam. - A kad ćete znati? - Sutra, posle obdukcije. ![]() Dodato: Došao tip kod doktorke i kaže joj: - Znate, meni je malo neprijatno, ali već dva meseca imam trajnu erekciju. Šta god da radim, bilo sam ili sa devojkom, on stalno stoji i ne pada. Doktorko, šta možete da mi date za to? - Za početak stan i hranu! – brzo će doktorka.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (25.11.2010 u 21:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nadam se da necu nikog uvrediti ovim vicem,nije mi to zelja,samo mi se svideo vic pa da ga podelim sa vama:
dolazi srbin na hrvatsku granicu,carinik ugleda tablice,i odluci da se obrati vozacu na engleskom: -name? -sima simic -age? -23 -occupation? -no,no,just a visit ![]()
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahhahahahahhaha dobra
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Iznijela punica zetu veceru i kaze on:
"Joj nemoj punice nisam ni zasta." Kaze ona: "Ma znam ja da ti nisi nizasta,al bar pojedi nesto." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Svabo,Amerikanac i Bosanac bili kod Boga da odluce hoce li u pakao ili raj.
Posto Bog nije imao vremena prepusti to vragu,i vrag im kaze: -Bacite nesto u more,ako nadjem idete u pakao a ako ne idete u raj. Svabo prvi baci kamen,vrag zaroni i odmah ga nadje i ode Svabo u pakao. Amerikanac baci jednu od riba i vrag skoci i nakon deset minuta nadje ribu, i ode i on u pakao. -Dosao red na Bosanca,i on stavi ruku u dzep i baci nesto u more. Vrag skoci i nema ga 10 minuta,pa 20 minuta,pa 2 sata i nakon 7 sati vrag izroni i kaze Bosancu:Molim te reci sta si bacio,ne mogu naci. A Bosanac onako zacudjeno gleda i rece mu:"ŠUMEĆU TABLETU" ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|