|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Chuck Norris je instalirao Windows 7 davne 1995.
![]() I jedan od danas po sjećanju... Neki Japanac se zaposlio u bivšoj Yugi... Rekoše mu da se radi od 7 i on dođe u pola 7. U pola 8 eto i njih a on čeka... Alo Japanac,pa đe si ovo ono... I rekoše kao ajmo na kavu a Japanac neće jer je on to obavio prije posla. U 10 rekoše ajmo nešto malo pojest a on neće jer je on to obavio također prije posla. U podne kažu mu da idu na kavu a njemu neugodno jer ih je već dvaput odbio i nekako pristane ali im napomene: "Idem s vama na kavu,ali ja u vašem štrajku ne sudjelujem." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Šta je to "Kuća, kuća, kuća, kuća"?
Ekrem Jevrić dobio otkaz Dodato: Kako je nastao točak??? Čak Noris napravio kolut unapred i publika je skandirala: " to Čak, to Čak!!! Promijenjeno od oskar (21.12.2010 u 09:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ukradena zastava 128 u Beogradu.
Što ne uze onu vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Je l' ti crkla guma, kô meni pre dva dana? Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala? Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru? Nadam se, do prve bandere, ruka ti se osušila! Je l' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom! Jesi li se naslušô muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo! Cigaru upali na auspuh, pošto nema upaljača. Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda! Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti! Što li me, bre, mrzelo da stavim jastuče sa iglama i udicama na vozačevo sedište, bar bih poštedeo svet tvog prokletog poroda, živ se ucrvljô! Stići će tebe kletva najstrašnija, gde pokrade poštena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo! Đavoli ti pamet isisali, a glavom fudbal igrali! P.S. Ako neko vidi krem zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
- Znaš li da postoji život i van interneta? - Stvarno? Daj mi link?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
zemunski smajli : -)>+ (morao sam da razdvojim ove dve tacke na pocetku da ne ispadne onaj animirani smajli, hehe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@diplomac
Svaka ti cast....imas smisla za humor a i poezija ti lezi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.04.2009
Downloads: 273
Uploads: 7
Rekao HVALA: 8
![]() |
![]()
Kako Fata zove sex? CASH & DERI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala.........
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kaze Mujo Hasi,Haso nema vise psovanja osim cajeva kaze Haso hajd dobro...
Mujo njemu Haso jebem ti NANU,Haso njemu Mujo jebem ti MAJCINU DUSICU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Zašto je najbolja gluvonema žena?
- Čim počne previše da priča, samo ugasiš svetlo! ![]() Dolazi otac kući i zatiče svoju ćerku sa vibratorom. Sa suzama u očima pita je šta radi, a ona odvrati: Da se suočimo sa činjenicama: imam 46 godina, ružna sam, debela i nezanimljiva. Bolje od ovoga ne mogu. Sutradan ćerka dolazi s posla i zatiče svog oca kako sedi i gleda televiziju, u jednoj ruci pivo, u drugoj vibrat...or. Šta to radiš, tata? Evo, pijem pivo sa zetom. ![]() Vidim Srbiju u kojoj nema kriminala i korupcije. Vidim Srbiju u kojoj svi ljudi normalno žive od svoje plate. Vidim Srbiju iz koje mladi više ne odlaze, a mnogi se u nju vracaju. Vidim Isusa, a sa Elvisom sam pricao danas u samoposluzi! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|