|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Mama, mama, mogu li nositi minić? – NE! – Mama, mama, mogu li nositi minč‘uše? – NE! – Mama, mama, mogu li nositi štiklice? – NEE! – Mama, mama, mogu li se šminkati? – NE! – Ali mama, ja imam 18 godina! -Znam Milane, znam… xD
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Uskoro će vjenčanja izgledati ovako: Matičar:
- "Da li Vi, Neko Neko, pristajete da promijenite svoj Facebook status iz SINGLE u MARRIED." Mladoženja: - "Da!" Matičar: - "Molim kumove da priđu i kliknu LIKE!" Dodato: Došao novopečeni gazda u Crnu Goru, pa kaže svom čovjeku: - "Trebam sutra 18 jakih crnogorskih momaka za posao." - "Nema problema šefe, sutra su tu." Drugi dan stiže kamion s 22 čovjeka. Kaže gazda: - "Pa šta je to? Rekao sam 18 Crnogoraca, a ne 22." - "Pa šefe, ima 18 Crnogoraca plus 4 Bosanca." - "Koji će mi ku*ac četiri Bosanca?" - "Pa da ih istovare." Promijenjeno od merhad (24.01.2011 u 02:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pricaju covek i zena..
Zena se zali : Vi muskarci nazivate sve zene fufama koje su bile sa vise muskaraca u krevetu.... dok se vi muskarci hvalite sa koliko ste zena spavali ....to nije ok. A moz ce na to: Da ti objasnim zeno..... Ako muskarci imaju kljuc a zene bravu....ovako bi ti to opisao. Ako imas kljuc koji pashe u sve brave...imash MASTER KEY.. A ako imash bravu u koju pashe svaki kljuc...onda imash jeftinu bravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
U Zemunskoj Bolnici Zemunac izjavljuje saučešće:
- Mis'im, tuga brate....žasu, brate... Ovaj odgovara: bigaje tebra, nego obavezno se vidimo se na Parastosu? Zemunac odgovara: Vazi tebra, tamo ima da bude do jaja, Grcka, zezanje, ludilo! Red ispred šaltera u apoteci. Dolazi Zemunac, vadi iz džepova prezervative i počinje da viče: "Kakvi su vam ovi kurtoni, ništa ne valjaju. Stalno pucaju, cepaju se, a jedan mi se čak i istopio!" Tek će ti Dorćolac iz reda: "Da, da, i spadaju!" Čak Noris ne jede med – on žvaće pčele. Kada Čak Noris pogleda u nebo oblaci počnu da se znoje. Neki to zovu kiša. Čak Noris je izgubio nevinost pre svog ćaleta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2011
Downloads: 1249
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita:
"Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2011
Downloads: 239
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pita uciteljica pericu zasto juce nije bio u skoli. Perica-pa uciteljice vodio sam kravu pod bika. uciteljica-pobogu perice pa zar to nije mogao tata da uradi. Perica- mogao je to i tata da uradi ali bik to mnogo bolje radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.04.2009
Downloads: 273
Uploads: 7
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
U kupeu maldic i devijka, a preko puta njh sedi Ciga. U nekom momentu devojka:
- Dragi, boli me oko. I mladic je poljubi u oko. - Dragi, boli me uvo. I mladic je poljubi u uvo. - Dragi, boli me ruka. I mladic je poljubi u ruku. Gleda to Ciga sa cudjenjem pa upita: - Izvinite gospodine, da ne lecite i šuljevi? Dodato: Crnogorac kao mlad ostane bez roditelja, pa brigu oko njega preuzme stric. Odskolije ga, doslo vreme za vojsku, napravi ispracaj. Vrati se iz vojske stric mu nadje i posao. kako je doslo vreme za zenidbu, napravi mu i svadbu. Gleda stric mladu na svadbi, lepa, dobra. Razmislja o tome koliko se trudio, pa bi ako moze da se malo "ogrebe". Kada su posle svadbe krenuli u sobu stric polako, okolo, da ne bude napadan objasnjava da se slobodno opuste i uzivaju u prvoj bracnij noci, a ako im bilo kakva pomoc treba samo da pozovu. Stric oko vrata osluskuje kad u jednom momentu zacuje: - Striko, striko !!! On polako otvori vrata i upita kako moze da pomogne. - Striko, pa ona ne zna da pusi. Promijenjeno od nazile (03.02.2011 u 09:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Fudbaleri Crvene Zvezde su danas posetili decu u Tirsovoj ulici.
"Stvarno je divno vratiti osmeh tim divnim mladim ljudima kojima su svi okrenuli ledja i kojima nista ne ide u zivotu" rekao je Ivan Jakovljevic, sestogodisnji decak
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2008
Downloads: 47
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Koja je razlika izmedju Muje i filma?
- film se ravija Dodato: kako se na arapskom kaze stala? -muu barak Promijenjeno od banezr (07.02.2011 u 19:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Negde izmedju Pirota i Bele Palanke,u kupeu voza pirocanac rasirio na krilu krpu sa cvarcima da zamezi malo a preko puta njega sedi strasna zenska.
kaze pirocanac "devojce,ne me se tice al vidi ti se pice" kaze ona: "ne te se tice moje pice" a pirke ce na to: "ne me se tice al na Miska mi utice...cvarci mi razmice" ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|