|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
malo hakeraskih viceva
sta vice programer koji se davi? F1,F1,F1.......... kako haker popravlja auto? izadje iz njega i ponovo udje... razgovaraju dve plavuse *juce sam upoznala pravog programera u klumu *uh *pitao me da idemo kod njega i pristala sam *uhh *cim smo usli poceo je da me skida *uhh *skinuo je sve sa mene,i gacice,i stavio me na sto do PC-ja *ti nosis gacice ---------------------------------------------------------------------- razgovaraju dva programera *e,sinoc samu klubu sreo neku plavusu *uh *odveo sam je kod mene u stan *uhhh *poceo sam da je skidam,i gacice sam joj skinuo *uhhhhh *i naslonim je na sto od PC-ja *ne seri...koji procesor imas hakerska kletva:dabogda ti zena bila OPEN SOURCE razgovaraju dva hakera: *jel znas onaj pogled kod zene,kad joj viri sex iz ociju,kad se vidi da je napaljena,da bi ti dala? *neznam.... *ni ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Vic na koji sam se smijao pola sata:
SJEDI HLJEB I DROBI.... Prejak je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mali ciga resava ukrstene reci i pita tatu:
-Tato, jel znas ime poznatog naucnika Volta? -Kako da ne znam, Dzontra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Sjedio jedan lovac u kafani i pricao drugovima svoje dozivljaje :
Jucer sam bio u lovu, i ubio sam onog velikog bizona, i uzmem ti ja njega, prebacim noge na ramena ( u tom trenutku mu zazvoni telefon, ustade on, razgovara sa nekim jedno 2 minute, vraca se za stol, sjeda) - Gdje sam ono stao? - Noge na ramena - Da, da, i guzim ti ja nju, guzim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@mladenkom
super ti je ovaj sa cak norisom @gogspa80 isto extra vic |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
na trecem mestu (bronza) je specificno za srpski jezik - PROSLO
NEODREDENO VREME. Predstavnik pomenutog proslog neodredenog vremena je: NOMAD. (npr: Nomad sam isla na pijacu da kupim jaja.) srebrno mesto zauzima BUDUCE NEODREDENO VREME koga predstavlja rec JAKOM. (npr: Stojane ka' cemo da beremo kukuruz. JAKOM cemo Milenija ima vremena.) ubedljivo najorginalnija tvorevina srpskog jezika je PROSLO VREME U BUDUCNOSTI. Ova se tvorevina cesto susrece u situaciji kada recimo seljak juri prase po sljiviku. Prase skici, bezi oko sljiva, seljak ga juri, kliza se po blatu, pada, nervira se i u trenutku kada ga je skoro uhvatio za zadnje noge, prase skikne, i smugne ispod zice u komsijno dvoriste. Tada seljak baci sajkacu u blato, pljune pored nje i skuje jezicju paradoksalnu konstrukciju PROSLOG VREMENA U BUDUCNOSTI koje je jedino prikladno u datom trenutku, daklem seljak kaze: JEBO SAM TE, KAD TE STIGNEM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Kakva je ova srpska gramatika!?!Ovo nigde na svetu nema.Ludilo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
U školi djevojčice daju prijedlog kojom će bojom obojati učionicu, naiđe mali Ivica pa ga upita učiteljica: " Ivice djevojčice bi učionicu obojale u crvenu boju što ti misliš o tome"??'
Kaže Ivica: "Pa u redu je ta crvena ali bi ja još opizdio jednu zelenu crtu po pol´ zida"!! Učiteljica zgrožena odgovorom istog potjera na razgovor kod ravnatelja, nakon par minuta vraća se a učiteljica sva sretna što ga je kaznila upita: " Ivice i što ti je rekao ravnatelj"? Ivica odgovara: " Pa rekao je da mu odgovara ta crvena boja al koji će mi kurac ta zelena crta po pol zida"!!!
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mali Vranjanac
vika tatka na telefon: Alo tato sumske jagode letiv li? Ne be budalo koj te toj ulavi? Lele, tato onda sam se natepaja sas bubamare! ![]()
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
- Mama, mama, je l' mogu u dvorište sa decom?
- Alo, bre, mali, pa to što ja živim s tvojim tatom ne znači da treba da me zoveš mama! Mali se snuždi, stane i, onako, kroz suze, pita: - A kako da te zovem? - Pa, pobogu, zovi me kao i svi ostali - čika Rade!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|