|
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ne znam dal smo ovoga imali vec
![]() doso novinar u jedno selo i pita seljaka za intervju ... novinar: "recite mi sta se u zadnje vreme ovde na selu desava" seljak: "nista interesantno, pre mesec 2 se izgubila milka" n: "a ko je milka?" s: "pa to je moja ovca" n: "i sta je bilo dalje?" s: "nista, skupilo se nas 8 komsija i trazili smo je dok je nismo nasli" n: "divno! nasli ste je - a sta posle?" s: "pa nista, karali smo je svi po redom" razmislja novinar, ovo ne moze da pise, na sta lici to ... n: "molim vas pricajte mi nesto drugo sta se ovde desilo" s: "pa prosle nedelje, izgubila se zoka" n: "a zoka je?" s: "pa to je cerka od naseg komsije" n: "i sta se preduzeli?" s: "nista, skupili se nas 8 i trazili smo je dok je nismo nasli, ostalo znate sigurno ..." novinar vec ugrozen, kakav je to narod, ovako nesto nema sanse da pise za novine ... n: "molim vas, pricajte mi sta se vama licno desilo u zadnje vreme!" s: "pa i ja sam se pre 2 dana izgubio u planine ..."
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dva pirocanca, pa jedan drugom kaze:
Brat, daj 100 marke na zajam? A ovaj mu kaze, brat ne cujem te, dodji sapni mi na uvo? Brat daj mi 100 marke na zajam? Kaze mu pirocanac, "ne cujem te, daj predji na ovo drugo uvo". Brate daj mi 200 marke na zajam? A ne, ne, ne, cekaj, vrati se na ovo uvo ovamo. ![]() Dodato: Sudare se na ulici, slep i razokav ![]() Promijenjeno od calevh (05.10.2010 u 20:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Setaju dve devojke ulicom, prilazi im Zemunac i zabada jednoj noz u grlo, kad je ona pala i umrla, pita ovu drugu.. Zast dama seta sama?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Informatički :
I’m a progrrmar… I’m a programrar… I’m a proragmar… I write code! |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
I stepen pijanstva:- Izlaziš iz kafane, a neko ti stane na ruku.
II stepen pijanstva:- Dolaziš kući sa ribom, žena ti otvara vrata, a ti joj namigneš i kažeš: - Pravi se da si mi sestra. III stepen pijanstva:...- Dolaziš kući sa prijateljem i objašnjavaš mu: - Ovo je moj stan, ovo mi je spavaća soba, ovo je moj krevet, u... krevetu je moja žena, a ono pored nje sam ja. ![]() Navalio ciga na ciganku.. - ajd daj mi malooo.... - ma ne dam.. - ma daj mi dacu ti mobilni... - ma necu... - ma dajem ti mobilni sto posto.... Ova se necka i na kraju pristane... Kad je zavrsio, ciga sedne pored, oblaci se,a ciganka kaze: - ajd daj mobilni... - evo... 063 12...... ![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sta radi Cak Noris u Zemunu?
Sklekove ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Zašto je Putin došao u Beograd?
Da Tadić, posle Japana, ne bi posetio Rusiju!
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Došao Ciga kod doktora na pregled.
Doktor: "Bojim se da imam loše vesti za vas, preostalo vam je još da živite 7 dana". Ciga: "Od čega doktore, od čega!?"
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.10.2010
Mjesto: Foca
Downloads: 55
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: pa50
![]() |
![]()