|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
To im je standardna procedura.
Stoka...
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
@rolandx Mogu da pokrenu privatnu parnicu za prinudnu naplatu.
Meni je mts pokrenuo za 1,18 dinara, verovao ili ne, i to nakon što sam uredno izmirio sva dugovanja i raskinuo ugoor sa njima.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter i kad si im uplatio 2 dinara jesu ti vratili kusur od 82 pare!? Mi smo jedina drzava na svetu gde 1dinar ima 100 para, a para uopste nema u opticaju. Nije stvar u tome koliko je smesna para, stvar je u principu. Izvanjavam se na malom off topicu ali to ti govori gde zivimo i sta nam je ciniti u ovakvim sutuacijama.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Veljo, potpuno se slažem sa tobom! Stvar je u principu! Inače, juče sam kontaktirao i Asocijaciju za zaštitu potrošača, u sad čekam njihov odgovor. Proveravao sam opet poruke, ni u jednom slučaju, nikad, nigde nisam dobio SMS sa potvrdom za aktivaciju ili deaktivaciju tog KLIK dodatka. Znači, pronašli su modus kako mogu da te zajebavaju a da ti nemaš nikakvih dokaza da je bilo suprotno od onoga što oni tvrde...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Meni su greškom isključili broj, ja otišao da se žalim, aktivirali mi ponovo i na kraju meseca mi je stiglo da platim i uslugu aktivacije. Sa druge strane imam i sa Telekomovim internetom problema, a prethodnom ruteru mi je wi-fi bio skroz slab, zamenili su mi novim, radio je super jedno 2 nedelje, i sada evo nestaje mi na pola sata. Lopovčine!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
@velja87 Ma da sam znao dao bih im usrana 2 dinara, nego mi mts nikada nije ni poslao obaveštenje da im išta dugujem.
Još uvek me ni sud nije obavestio. Za parnicu sam slučajno saznao, da ne pišem kako. U svakom slučaju, jasno je i čemu pričaš. Mi smo jedna porobljena država, iako zvanično slobodni. Tačnije, sve ovde prisutne države i uža okolina su u istom sosu. Samo je pitanje koliko je stanovnika gde skapiralo. Najtužnije je što ne samo da nigde nismo spremni na ustanak, nego neki još ljube zadnjice velikoj "Evropi" i plaču što Srbija nije deo unije. Jebala ih ona, kada moram da psujem. Eto, da se i ja požalim, kada se već žalimo...
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
MOgu da pokrenu prinudnu naplatu ukoliko stvarno imaju crno na belo... kao sto su potrošeno a neplaćeno... Naravno, Ali sto se tice ugovora i usluga kojima se ogradjuju ugovorima stetnim po drugu ugovorenu stranu... tu idem do kraja. Recimo: Ugovor sa Telenorom potpisan na dve godine paket od 600 dinara ( najmanji paket prenesi... ) Nakon samo godinu dana preimenuju paket u 700 dinara i takav mi racun posalju. S obzirom da sam potpisao na 600 dinara 2 godine, povredili su ugovor. Ja se pismeno nisam slozio o povecanju pretplate. Nazvao ih , objasnio im Zakon o zastiti potrosača, jer su morali da posalju aneks. Njihov odgovor je bio: gospodine imate pravo da se nesložite sa time, i da raskinete ugovor bez naplate ostalih 12 preostalih meseci, vec samo koliko ste u poslednjem mesecu potrosili. Dakle nisu smeli da povrede ugovor koji je potpisan. E sada ima 90 % stvari u kojima im ne mozes nista naravno. Ipak su potkovani. Ali me nisu obavestili o mojim pravima, vec samo poslali racun. Ja sam jedan od njih 1000 koji je nazvao i opet nisam raskinuo ugovor. Zbog broja. Hteo sam da vidim ko koga ovde za*ebava, i ima li spasa od harača na ne dozvoljen zakonski način....
Moj brat prestao je da placa kredit Raifaisen banci nakon 2 i po godine ( od 7 godina ukupno). Trazili, zvali, i prestali... Snimi li su ga da je u Srbiji nakon 3 godine, prosledili sudu i sada ide prinudna naplata sa kamatom. Da ima neku nekretninu na njegovom imenu otišla bi glat. Ali ovako moraju da cekaju kada ce mu plata krenuti preko racuna da mogu da skinu 50 % od svake... u medjuvremenu mora da uplauje po sistemu daj koliko daš... Ali im mora vratiti. To se ne zaboravlja.
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Upravo sviram vasar.. Napon ocajan, moj LE se samo utisava i gubi snagu...
![]() Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da se i ja pozalim, u svojoj 28 godini dobio sam vodene ospice. Temperatura me puca do 40 C*. Sav sam se osuo, sinoc pod temperaturom svirao svadbu, tri puta pio tabletu za snizenje temperature.
Strasno Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Sinoc nakon utakmice legao i kao da cu zaspat kad krene zub *ebat. Inače ne pijem nikakve tablete pa nisam ni noćas,reko proći će al đaba... Nije to strašno bolilo al taman da ti ne da zaspat.
![]() Do posla sam zaspao možda sat vremena. Ošo na posao i oko 11 popizdio i ošo zubaru. Bušilicom ga je otvorio i odmah je bilo lakše. Reče mi da dođem sutra da ga slikam i da on ide van definitivno. Ja odem,napravim kilometar s autom i opet boli ko svi vrazi. Ništa,rikverc kod njega i odmah slikat i vadit. Osmica,na samome kraju svih zuba. Da samo vidite čime ga je vadio ukakili biste se odmah. Neka ručka ko šaka debela i na kraju kao da je svrlo za drvo s nekom rogatim krajevima i na kraju kliješta neka opasna... Dvije injekcije anestezije i deri. Ostala rupa za parkirat stojadina a od anestezije mi još gubica stoji krivo. Sad je tek popustilo i opet malo boli. Pljuvam krv cijeli dan,ne mogu usta otvorit,ubio sam Boga u sebi za nešto pojest. Dernek. ![]() Promijenjeno od smuchac (14.07.2014 u 21:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|