|
|
|
||||||
| Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
| Pokaži Rezultat Ankete: "G spot" mit ili istina | |||
| Postoji,uverio sam se. |
|
27 | 64,29% |
| Nisam jos proverio al znam da postoji. |
|
10 | 23,81% |
| Budalastina. |
|
5 | 11,90% |
| Glasač: 42. U ovoj Anketi ne možete više glasati | |||
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Saobracajni Inspektor
|
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozzzzzzz e a jel bilo zavela me svetla velikoga grada????
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]() naravno,isle su obe! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Saobracajni Inspektor
|
4 svrakan
ma znam za sve to a imao sam jednog ortaka koji je najvise od svega voleo da mu ribe guraju prst u paksu dok mu puse opasno se bio nalozio samo o tome je pricao jedno vreme a mi smo ga ubili od zajebancije sad jebiga on je uzivao a mi magarci se smejali mada nikad to ne bih mogao da podnesem......a urolozi svasta oni rade pa to nazivaju kojekakvim "strucnim" nazivima. Da mi je samo znati za koji ce kome qrac masaza prostate???? Dodato: e moras nauciti i ovu ta mi je omiljena
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (17.02.2009 u 17:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0