|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
-moras prijaviti sve, isao sam ja par puta u ilok i vukovar.
procedura je malo al jbg. ipak sintisajzer nije igla. -ne znam gde ces prelaziti, al sledeci put kad sam isao presao sam na GP principovac , to je mali granicni prelaz i rade samo dvojica u smeni. dogovoris se sa njima vracam se tad i tad inema frke, postede te papirologije i vremena. e sad s bosnom ne znam koji su prelazi. -na hrvatskoj strani nema problema, jer kod njih unosis pa te ne dave |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Baš tu i jest kvaka što unosiš zato znaju daviti!
Evo ja sam par puta u Bosnu vozio sint, uzmem papir i napišem da tog i tog datuma izvozim sint ( marka, ser. broj ) i da se obvezujem da ću do tog i tog datuma vratiti natrag. Dam to na jednoj i drugoj granici i nikakvih problema više nemaš. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Mjesto: knjazevac
Downloads: 788
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA-800
![]() |
![]()
Naime o cemu se radi,trebam da idem u italiju na nekoliko dana svira se otvaranje nekog naseg kluba,medjutim kako sam ja prvi vlasnik pa800 a na njemu nema onaj serijski broj nazad frka mi je hoce li me cimati na granici.... Klavijaturu sam tako kupio ali je do sad nisam iznosio nigde van,jedan kolega je imao isti slucaj sa pa800 kaze da mu nisu pravili problem na granici pa bih voleo da cujem vas...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Samo ces je najnormalnije prijaviti na granici, oni je upisati i dace ti papiric. Kad se vracas, pokazes papiric, pokazes klavijaturu i to je sve.
Usput, ako budes nasao neke jeftine pedale, kablove, mikrofone... Mislim, ti vidi sta ces... ![]() Sa njom sve to mozes preneti bez problema, pobacaj kutije i proso si... ![]() Pozz
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.05.2007
Mjesto: Hrvatska
Godina: 45
Downloads: 378
Uploads: 20
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 2 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros
![]() |
![]()
znači pedale efekti, mikrofoni i ostalo prolazi preko granice bez problema?
nisam znao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Mjesto: knjazevac
Downloads: 788
Uploads: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA-800
![]() |
![]()
Hvala kolega sad mi je malo laknulo bas sam bio u frci zbog toga....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
druze obavezno da izvadis ATA KARNET bez toga nema da te puste na granicu evo ja sad treba da vadim i zeznato je sto treba da ostavis depozit u STOPANSKU KOMORU 30% od vrednost na instrumente ko garancija da ti ne bi prodao instrumente u inostranstvo a dokument kosta oko 100 eu za celu godinu plus uvek treba da imas kes ko zalog za u stopansku komoru svoje drzave
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
ima odprilike pet tema o ovome sto tebi treba... da si isao samo tri stranice nazad vec bi nasao odgovor...
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8365 http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11882 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|