|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo da ponovim po ne znam koji put u ovakvim temama sta su mi rekli serviseri sa kojima sam u kontaktu zbog svog posla.Ram najcesce crkava zbog prejakog signala tj. svi nabudze i ritmove i boje mnogo glasnije nego sto je fabricki podeseno i onda dolazi do crkavanja,meni su oni to strucnije objasnili ali ovako je u kratkim crtama.
@Oemko,i meni su rekli da se moze memorija na pa800 siriti mada to jos nije 100 posto sigurno i provereno da ce dugovecno da radi. |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ovaj covjek Garantuje za ove RAM 128 ili 256M
cak je rekao da je ram na PA800 los (orginal RAM) ja isto mislim da ugradim,,,,a 400€ je puno para mada mi treba veci ram,,,,, vidjecu ovi dana |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa nije malo 400E da sam na tvom mestu resi bih je dok je pod garanciju,ne daj boze jos jedan takav kvar i eto ti pola klavijatura,a ima tako dobrih klavijatura koje nemaju probleme,ne znam sta ste zapeli u taj pa800 kada svaki drugi se kvari i pilci znaju,samo korg ne priznaje da je to promasaj.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Dok tema nije zatvorena,da napisem koju...
![]() Postoji jedna stvar koja dokazuje da sve ove tvrdnje da ram crkava zbog ucitavanja semplova jedan preko drugog i bilo sta slicno,nisu tacne. Kada promenite ram,primeticete da se ne greje skoro uopste na onom mestu kod tempo tockica.Tamo gde se usijavao ranije... ![]() Pozdrav.
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa sve i da moze prosirenje (a to su gluposti) matematika je sledeca....Pa800 plus prosirenje (takozvano) plus mp3 pleyer plus HD sa odgovrajucim kitom za pa800 je jednako 1700+400+200+200=2500e----korg pa2xpro kosta manje nov.Jednostavna matematika ja mislim!!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
E DALABU svaka ti cast!
Sve je jasno.
Favoriti |
|
|