|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo ja sam zainteresovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]() Citat:
Kolega KORGXD5 Kolega koliko vidim razumete se oko ovih stvari ili vam bar nije strana materija. ![]() Ne bi sada da vam se uplicem u zapoceto delo ali.... po vasem misljenju ...koliko treba interesnata biti na forumu da biste vi bili voljni da dovrsite objasnjenje oko USB interfejsa...? Ako hocete ljudima pomoci onda dovrsite vas post od februara 2010.godine i nemojte davati na kashicicu kao u apoteci. Nemam dvojbe da to umete i ne mislim nista lose samo me iritira ovaj nacin davanja informacija na porcije. Hvala ![]() pozzzzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Stvarno ne bi bilo loshe da se ubaci postupak, ovako "na kasicicu" ne vidim kuda vodi da se ne obrishe tema, znamo svi da je vrerovatno moguce, ali ne znam kako, tj. nemamo dovoljno inventivnog znanja da to sami odradimo, ali ako ima detaljno uputstvo verujem da bi dobar deo nas, koji poznajemo osnove elektronike probao da odradi takav zahvat...
p.s. dal je moguca ugradnja usb-a na pa1x....
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ja sam vec jednom postavljao ovo na dovnload sekciju.
Evo u PDF formatu ponovo ....sa objasnjenjem na Nemackom....ako je problem jezik....prevescemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ova ugradnja je bitna za one koji imaju Korg pa60,80 i u njima hard diskove i sad da nebi podatke prebacivali pomocu flopy diska lepo se ugradi ova plocica i napravi se usb kao sto ga imaju Korg pa1x/pro i mnogo brze i jednostavnije komuniciraju hard disk(koji je u klavijaturi) i vas kompjuter...Uskoro planiram da na svojoj klavijaturi odradim ovo i cim odradim,slikam sta i kako i kacim da dovedemo ovu temu kraju...
Tuti Fruti Band Promijenjeno od Minicevac (24.02.2011 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Na korgu pa 80 je vec odvojeno mesto za taj deo koji nisu fabricki odradili do kraja nego su tu opciju zavrsili na pa1x-u tek...I sa prednje strane gde su izlazi stavljen je otvor gde se stavlja usb port...Ja sam to zalemio ali ocigledno fale jos neki delovi...
Tuti Fruti Band Promijenjeno od Minicevac (20.04.2011 u 03:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|