|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Uopšte nema svađe, a svaka čast onome ko mi je izbrisao post...
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
meni su takodje izbrisali...jos me i banovali ne znam zbog cega,zato sto sam rekao da je rcf art 315 bolji od yamahe c115 koju kreso ima!!!
ne razumem postojanje ovog foruma...gospodin kreso nije mogao da se suprodstavi mojim cinjenicama i nije hteo da prizna neke cinjenice pa me banovao! izvinjavam se svima,a najvise sebi sto sam uopste se i prikljucio ovom "forumu"! @kreso ja sam za svojih 10 godina rada posedovao gomilu opreme i promenio mnogo toga dok nisam dobio nesto sto mi se svidja ,od snagasa ![]() pomenuo sam uredjaje koje sam posedovao,a ne koristio... P.S. u utorak sam radio na dynacord xa2... sta si ti radio sa svojih 20godina rada kad sada sviras na yamahi nikako mi nije jasno i jos nedas da se cinjenice izlazu! E SADA ME BANUJTE SLOBODNO!JER JA OVDE VISE NEMAM STA DA TRAZIM!!! a vi pojedini dobri ljudi razmislite dobro da li vam je mesto na ovom forumu,na forumu gde nemate slobodu iznosenja svojih stavova,misljenja,ukusa... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|