|
![]() |
#91 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Stvarno ste se uhvatili tog snimka k'o pijan plota. Nazalost moram da konstatujem da ima dosta zla u postovima pojedinaca iz ove diskusije. Najgora moguca osobina jednog humanoida je biti zao. Kazu, muzika budi u covjeku plemenitost... ocigledno da lazu... i to debelo !!!!!
|
![]() |
![]() |
#92 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
lažu,lažu ...
zlobni ljudi ![]() nego kako se zove ovo kolo ,zna li tko ? |
![]() |
![]() |
#93 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Romario
Haos kolo - Zoran Paunovic Mada tu su dva kola, ovo drugo nemogu da se setim, nisam ga odavno slusao... |
![]() |
![]() |
#94 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tranzit....
pa ako ce mo se lagat onda ce mo se lagat ![]() Netreba tu nikakva humanost. |
![]() |
![]() |
#95 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Drago mi je da je @namrgodjen razumeo sustinu mog pitanja. Da ne dodje do zablude, nemam nista protiv kolege Ace ali, ako je u pitanju playback, to je onda toliko nisko da je cak i ovo zlo o kom tranzit govori, humano. |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Ne vredi raspredati o tome... Ima namenskih ritmova tako odsviranih da nema teorije da se sa sigurnošću kaže da li je namenski ili sviranje u realnom vremenu. Tako da ako je namenski, bravo Acakasper uspeo si nas obmanuti, a ako si odsvirao svaka čast, samo još obratiti pažnju na ritam sekciju kako je Tranzit spomenuo... Čak i da neko od kolega nađe identičan namenski i okači ovde, to nije dokaz da kolega Acakasper nje odsvirao upravo na identičnom namenskom ritmu ( koje je mogao da mutira...) Dakle ovde bi trebala da se zakopa sujeta, sumlja, zavist i sve ostalo loše. Slažete li se?
Uzgred, zanima me na snimku..,,Što je lepo kad se neko voli" ,.... verovatno se sećaš koji mikser koristiš, koje si efekte koristio za vokale i na kojoj mikseti... ( izvinjavam se na maloj stranputici ali me baš zanima...) Hvala
#97 |
Banovan!
![]() |
![]()
Govorio sam o "zlu" koje se prepoznaje u pojedinim komentarima. Sve to u vezi sa snimkom, na kraju, nije ni toliko bitno, niti ce radi toga bilo kome pasti kruna s glave ali bas u ovakvim prilikama se nedvosmisleno demonstrira "zla nit" kod pojedinih ljudi. Na tebe se nije odnosio moj komentar. Kada se za ovako bezazlene stvari (koje su jos uvijek samo sumnja) ispoljava takav naboj zla, Boga pitaj kako bi se ponasali isti u ozbiljnim zivotnim situacijama. Sale, ne treba to sve relativirati !!!!!
|
![]() |
![]() |
#98 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
E, pa sad, nece da moze... U tom slucaju, zhtevam objasnjenje za fraze koje se ne ponavljaju u istim varijacijama ritma na istim mestima, kao sto sam naveo u ranijem postu.
Dodato: Ovo je bilo za @rolandx, preduhitrio si me tranzite ![]() Dodato: Ima tu i druga strana... Ako je Aca lazirao demo, to ce naneti stetu samo njemu, jer, razmisli sta bi moglo da stoji iza takvog poteza? Zelja da se nekome lazno dokaze ili predstavi? Da se zadovolje kojekakvi kompleksi? Mislim da je za "laznjak" mnogo naivno uradjeno (vec sam objasnjavao ranije) a za "pravi demo" je predobro.... P.S. Ja ipak mislim da je "laznjak" Promijenjeno od sale_band (28.08.2013 u 18:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#99 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nema veze, shvatio sam.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (28.08.2013) |
![]() |
#100 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Druže, ja rekoh da ova rasrava nema smisla, i da ja ne mogu da ocenim je li je ili nije, pročitaj moj post. Kažem da ova rasprava ne ide u korist ama nikom. ovo bi moglo da se otegne na pedesetak stranica i niko neće odgonetnuti... i što je najgore svi će biti u pravu. Nemoj me pogrešno razumeti, nisam mislio da idem u korist da li jeste ili nije,... već da rasprava nema smisla. Acikasperu je verovatno neprijatno kakva god da je istina jer dovodite njegovo znanje i trud u pitanje, a svi ostali dokazuju svoju teoriju zbog jednog jedinog posta koji kaze da kolega nije odsvirao.
Favoriti |
|
|