|
![]() |
#91 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad dodes na tu funkciju pomici tockic ili plus ili minus i pri tom pritisci tipke i cut ces sta se dogada,tako ces najprije i najbolje zakljucit sta to znaci!
![]() |
#92 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 161
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() znaci to nema na pa500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.05.2008
Downloads: 25
![]() |
![]()
Pa 500 je zakon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Danas sam malo probao Pa500. Onako zvuci solidno, puno bolje nego moj EXR
![]() Skoro nikako nemam osjecaj na njemu, ali vjerovatno je stvar navike ![]() Bas razmisljam da li da ga kupim sad nekad ili sacekam jos malo pa ulozim u Pa800... Ali mislim da razliku od ca. 1500KM necu moci preboliti i da cu se odluciti za Pa500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2008
Downloads: 260
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
A jel postoji neka klavijatura sa losijim dirkama od pa500? Ja jos ni jednu takvu nisam sreo. Cak su i na pa50 bolje dirke nego na pa500. Mozda zato jer mi je ovaj pa500 jos uvek nov pa dirke nisu razradjene jos. Uopste nemaju dinamiku ni brzinu i nema teorije da se odsvira nesto brzo i virtuozno sa oshtrim sumadijskim trilerima, recimo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav!
Moze se svirati bez problema i brzo i virtuozno, potrebno je ruku krajnje opustiti. Ja sam svirao i Pa80 i PA50, pa sada imam PA500. Prvih nekoliko dana sam imao slican utisak kao i ti, ali sam vrlo brzo shvatio kako treba da se ponasa ruka i vise nema problema. Klavijatura jeste vrlo mekana, ali je zato potrebno da i saka bude izuzetno opustena i onda se bez ikakvih problema mogu svirati i najkomplikovanije sumadije. Dakle, samo je stvar navike. Inace, to je jedan od vrlo zahtevnih aranzera, u smislu da se vise nego na drugima mora raditi u pocetku, ali je sprava sa STRAVICNIM potencijalom i oni koji znaju sta treba da rade, (ali zaista koji znaju), mogu da postignu gotovo sve sto zamisle. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sve je u redu dok sviram legato, al' kad pokusam stakato trilere, dirke nemaju vremena da se vrate, suvise su spore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
spusti dirke bice ti bolje i lakse dobices na brzini i manji ce ti biti hod dirke.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
A ne bih da radim takve operacije na novoj klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
sto da ne bude operacija uspela pacijent umro......... hahahaha
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
istine, korgu, pa500, zablude |
|
|