|
![]() |
#91 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
###a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate?
![]() Hehe druze, i to sam naveo samo sa pjevacem...al stvarno iritira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]()
a jos ono kad se tako dere preko mikrofona tako glasno, a ti sebe ne cujes kako sviras forspil i ono gadjas tipke napamet i zavrsis negdje 7-8 tonova vise ili nize nego gdje treba
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]()
Ma ja samo udaras pratnju, akorde ili bas i kontru...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Belaj boy
|
![]()
Kad je mnogo vrucina a nisam poneo stvari da se presvucem pa pocnem svirku sav ulepljen i mokar.Kad mi mladenci traze pesme od Billy Idola i Adama Anta a treca pesma bude Moj zivote ,zivoticu.Ima mnogo stvari koje MRZIM da bi mogao da se setim za kratko vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Odomaćeni član
|
![]()
- Mrzim ljude koji dođu i kažu:"Imaš onu pjesmu" ili "daj pusti ovo ako imaš", odmah popizdim i velim nemam tu pjesmu ali mogu samo odsvirati...
- Mrzim dok me ljudi za*jebavaju (sviram u duo) gdje su mi bubnjevi - Mrzim dok niko ne pleše, dok svi bulje ko bikovi u šarena vrata..I na kraju kažu da sve to mi puštamo da je to buisness - Ljut sam na samog sebe dok počnem u krivom duru svirati, i onda me gitarist hvata do pola pjesme ![]() - Živciram se dok znam odsvirati pjesmu, a nemam rijeći - A najviše od svega me ljuti kad ne možemo složiti pravi saund i dok nešto rikne
![]() |
#97 |
Odomaćeni član
|
![]()
Suti ne pricaj...i mene ode na 3 meseca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Moderator
|
![]()
Mrzim kada klavijatura zakuca kada svirka dostize vrhunac, tj. svi se dizu, lete novci, case...
![]()
![]() |
#99 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
...al' kad treba da krenem na svirku,onda mrzim ceo svet...
|
![]() |
![]() |
#100 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
sa svima se slažem svaka čest malo stara tema al pravajer nije u ovom poslu sve tako sjajno
- ja mrzim kad pjevam na svadbi već 5-6 sati a onda niđe nekakav kolega koji ko slučajno baš tad ne radi pa bi ko otpjevo nešto a ima takvih baš mu je jedan prijatelj reko da navrati bit će tu u svadbi onda prijatelj je dobar sa mladoženjom pa kažu da može zapjevat onda oon oće pokazat svoje kvalitete al ne hebem više takve neide care ovde ja radim večeras. - kad pjevačici na gažu dođe muž ili momak pa malo popije i proradi ljubomora pa joj razbije mikrofon pred gostima a mislim da i ona to mrzi - kad dođu na svirku kolege koje razvaljuju pa sa gazdom pričaju kako ovi što sviraju nemaju pojma a oni su ko baš slobodni a puno su bolji -kad muzičari rade ispod svake cijene samo da mogu pričat kako imaju posla ja razmišljam ovako bolje u jednoj svadbi uzet 500 € nego u dvi doduše u subotu smo nas tri imali svaki po 400 al hajd sad -kad gazda počme da se mješa u poso i da govori šta da se svira -kad sviramo akustiku u pratnji a ljudi govore možel to malo jače -kad dogovaram svadbu i kažem cijenu onad traže da se svira i pratnja preko dana za iste novce -kad pijana budala plati pjesmu i ti mu je otpjevaš a on nije čuo pa traži ponovo -i uglavnom počeo sam da mrzim i ovaj posao nažalost a sve je počelo iz ljubavi prema pjesmi al šta ću treba mi lova -mrzim one koji ovdje poskidaju semplove i boje pa ih prodaju kao da je njihovo - al volim brate kad je veselo gdje sviram gdje su gosti raspoloženi za veselje u početku sam volio kad dobijemo aplauz al sad više volim pare |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mrzim |
|
|