|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1081 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Kolege da vam se dobro izjadim za sve sad.. evo ovako: Kao prvo odustajem od sviranja potpuno, shvatio sam posle 9 godina da to nije za mene i da ustvari nemam pojma o muzici..
A kao drugo ljudi, nisam primljen na fakultet, imao 36 od 40 bodova na prijemnom ispitu i stoka me bacila na 216 mjesto a primaju 202.., i na listi, sto mi nikako nije jasno ispred mene ljudi s losijim prosjekom ocjena i manjim brojem bodova.. ![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E jbg druze zao mi je radi toga,ali zivot tece dalje samo polako...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Jaoooo Damire
![]() A sto bi odustao od muzici ?! Kad vec se trudis vezbas, ne odustaj. Uzmi koji cas kod neki profesionalac, olaksa ce ti rad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
stvarno sto bi odustao od muzike?
![]() |
#1085 |
Godfather
|
![]()
Ne odustaj ni od jednog.
I ja sam u junu ispao sa liste, kao sam imao više bodova od mnogih. Po prvoj listi sam bio na sredini, a po drugoj ispod crte, pa ti vidi... Bude mućki, i tako je to... Onda samo odustao od medicine, i prebacio se na matematiku-programiranje. Ne kajem se. ![]() Odustati od muzike, kakav god bio, je stvarno besmisleno. Sviraj za sebe, ne za druge. Nikad ne odustaj od cilja, samo promeni put ka njemu. ![]() Nadam se da nas čovek samo ne przi, kao Matejas onomad... ![]()
![]() |
#1086 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@Damire,
imenjače, što kažu kolege, ne odustaj ni od jednog. Premlda si da bi zbijao glavu u pjesak već sad. Šta će biti tek kad ti se u životu nađu još veći problemi ( ne daj Bože da ih uopće nikad ne imao ). Ovako, stisni zube, i FORVERC!!!!!! ![]() Cilj isti, metode drugačije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@damir-coma
Damire glavu gore..... Ne ide sve u zivotu kako bi mi hteli ,moras biti uporan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@damir
damire, taman smo 2 koji zele da dizu ruke od muzike tj. instrumenti ![]() ne daj se druze jel necu ni ja .. drugi hobi nemam! ne skitam, ne ribolovim, za sport nisam vise ... jedino da se ubacim u klub za heklanje ![]() i ja sam prosle godine bio na ispit za KIAB u austriji (kontrola ilegalnih radnika). bilo nas oko 40 na ispitu, trazili su 5 radnika ... nakon 2 nedelje stigne pismo: "uspeli ste(ja) 730 pojena, - potrebno su 350 - nazalost ne mozemo da vas primimo ..." ja pitao, kako to, imam duplo vise pojena a ne primaju me da radim? kazu bili su par njih koji su imali malo vise pojena nego ja ![]() eto sad jos uvek radim kao obezbedjenje - a da su me primili tamo, bila bi plata barem za 400-500 evra veca i imao bi vecu poziciju od mojega brata, koji radi vec 20 godina za financamt u becu jos jednom, ne daj se druze!
![]() |
#1089 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Ma ljudi, ne bih ja bio tako razocaran da se nisam trudio da upadnem tu.. Skoro mjesec dana nisam izlazio iz kuce, vjezbao matematiku, sve moguce vrste zadataka, i kao opet mi dva nisu tacna a na uvid se ne moze uzeti.. Pa pokusavam sad drugim metodama, da vidim i ja kako je "igrati prljavo", jer nema smisla da me tako zeznu..
A muzika ljudi stvarno nije za mene, ja nemam bas ni puno vremena za vjezbu, a nisam ni nesto talentovan, tako da sam svirao samo iz ljubavi prema klavijaturi.. I sramota me da kazem nekome da sviram toliko godina a ne mogu jednu tacnu harmoniju da odsviram.. Pozz i hvala kolege puno..
![]() |
#1090 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nazalost to vezano za fakultete je nasa surova realnost u BiH i ne samo kod nas, nego i na prostoru citave ex-yu, nadam se da me ista sudbina nece zadesit nakon srijede, kad je i meni prijemni, a sto se tice muzike neeeemoj slucajno to da bataljujes, ima da se naljutim na tebe strasno
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|