|
![]() |
#1171 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja mislim i dalje Zeljko daje do Globala jesi istalirao one dve opcije znaci Os i taj Faktori tako se vrati u fabricko stanje
![]() |
#1172 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Memorisanje preformansa: Isti postupak samo u padajućem meniju prva stavka ,,write performans" Memorisanje STS-a boju koju trenutno sviraš - Shift+STS ( 1 2 3 ili 4 ) i istu si memorisao na tu poziciju za taj ritam. Imam veoma dobar set koji u sebi ima komplet ( dmx, live i sve sto je sto se kaze odlicno) puno toga u jednom setu . Uploadovacu ovde pa ga skini. Naglasicu da je Set Pa800 za Zeljka. Mogu ti poslati global sa mog Pa600 koji je perfektno sređen.... I naravno od Pa600 je, takođe imam i factory resourses pa600 sa njihovog sajta. Ukoliko ti je nešto potrebno javi se na PVT Pozz
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | zeljko (09.05.2013) |
![]() |
#1173 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posalji mu global tvoj resice probleme
![]() |
#1174 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]() Poslato... global i set koji sam spomenuo... Ako negde zapne tu smo, napomenuo sam da ne ucitava global iz seta koji sam mu linkovao... Uploadujem ga i ovde. Tezga set april ( pun je dobrih stvari)
![]() |
#1175 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hvala svima uspio sam ubaciti ovo sto mi je poslao drug Rolandx i za sada jos nije nista zaglavilo,jedino mem nervira sto je podesio ekran da kad trazim boju ili style nemam kad da pogledam koliko je brzo i automatski prebaci nazad hehe..Kako se to gasi?A i nemogu pojedinacno da pojacavam uper 1,2,3 Valjda je tako on podesio.Inace nisu losi ni ritmovi ima svasta,samo po neki mi se ne svidjaju jer su tisi od drugih i pokoji nema bubnja i bassa pa sam skuzio da sam trebam ubaciti hehe..Pozz i hvala Rolandx puno puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sada nemoj vise global da ucitavas
![]() |
#1177 | |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]() Citat:
Mislim da je global pa srednja opcija general controls i na nekoj od stranica dole u dnu ekrana ima opija da se nadje za display hold on.... to ugasi.... i on ce tako zapamtiti nemoras nista memorisati...
![]() |
![]() |
#1178 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nasao sam i to i cak sam drugu farbu podesio hehe.Jos samo da nadjem gdje se odkoci ondje za upere da kad idem na ekran da mogu pojedinacno da pojacavam a ne sve zajedno..Mislim na boje za desnu ruku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako mislis pojedinacno Zeljko u performansu ili ?
![]() |
#1180 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Udješ u mixer ( ekran bi trebao biti na easy mode - gore desno u ekranu padajući meni - posvednja stavka u dnu padajućeg menia easy mode ) koji je na glavnos screen-u, ukoliko ti se pojavi i bubanj i sve trake onda pritisni tasten ( na klavijaturi) Track select, da ti samo ostanu UPPER-i... iznad njih imas jednu kockicu koja je štiklirana, nju skini da je nema i tako ćeš moći da uppere nivelišeš zasebno. Ta kačkica u mixeru je sistem lock all... jer kada jednom namestiš recimo preformans od tri boje ( njihov odnos) a generalno je preformans utišan ili puno pojačan, onda klikneš na tu kockisu i pojačaš ili smanjiš komplet i ostane isti odnos zvukova proporcijalno ih pomera, bilo da su u istoj ravni ili ne.... ako negde zapne pitaj slobodno...
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | zeljko (10.05.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|