|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1171 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da će da dobije nekakav poklon paket od frikoma. Ovdje kod mene je jedna curica našla u kraš expresu poklopac od pive. Njen stari je to uredno prijavio i dobila je 3 ogromna paketa kraševih proizvoda. Dakle kolega Simkeres će da dobije sladoleda kao u priči...
![]()
![]() |
#1172 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Je li to ona varijanta,"mi tebi karton sladoleda a ti da ćutiš šta si našao" ili nešto drugo?
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Vredan član društva
|
![]()
Da,da! To je to. Evo ti sladoled samo šuti.
![]()
![]() |
#1174 |
Vredan član društva
|
![]()
ma nista nema od toga..kako da dokazem da sam nasao gumicu za kosu u njihovom sladoledu?!
![]() Dodato: ...malo pre sam dosao sa tezge,svirao sam svadbu a pre toga docek svatova,a start je bio jos juce u 09:30h...jedva smo zaradili po nekih 130e....strasno!!! ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (30.08.2010 u 03:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
uhhhhh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@simkeres
Vas 5-6 po 130 eura ihaaajj! Za te pare bi taj vas gazda kod nas platio tri muzike da sviraju iz mesta tri dana! Da nisi omasio temu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Vredan član društva
|
![]()
@Boban010
ahahaha...mislis da je trebalo da ide pod"hajde da se hvalimo"?! ![]() Salu na stranu,ali stvarno smo popadali od rada....15i po sati rada sa pauzom od nekih 20min,to je ovde kod nas mala zarada obzirom da smo toliko radili!! i harmonikasi na "kapiji"uzimaju u proseku od oko 60-90evra ,pa i vise...za 3-4 sata sviranja! ![]() Jedan moj mnogo dobar prijatelj i kolega je relativno skoro radio neku svadbu,bilo ih je 8 u bendu,i na fajrontu kad su se "talili"uzeo je preko 1200evra...pa gde je tu pravda!!!...salim se,ali u svakom slucaju mi drago da postoje i dalje gosti koji i dalje daju "velike pare"na muziku,tako da...nada uvek postoji ![]()
![]() |
#1178 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bobane,al kod vašeg gazde popiješ pivo za 50 dinara ako kod Simketovog za 150...
![]() htedoh reći da je život ovde skuplji jedno 5 puta nego u Pirotu tako da je zarada blago rečeno smešna za toliki posao... ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Nishki
|
![]()
Puko sam ljudi......Svaki dan iskrsne neka tezga.Svaki dan sam sve umorniji.Sinoc sam jedva izneo opermu iz auta.Sav sam malakasao....
Osim toga se svaki dan jurim sa stolarima,molerima i ostalim majstorima.... Pa onda deca.....zena i ostalo..... Ima da pobegnem negde da me nemaaaaaa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@milanceshow
ako drugar,samo nam ostavi klavijature pre toga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |