|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#121 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@smuchac: U pravu si, evo sad sam isao da pogledam kako je u autu, i ima ta plastika okolo.
![]() |
#122 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Treba mi savjet oko kupovine krovnog kofera!?
Na Sharana treba da se namontira kofer u kojeg će stati 2 Spyder Pro stalka i 3 stalka za zvučnik! Vidim da u zadnje vrijeme većina gastabajtera na svojim vozilima imaju ove kofere i uglavnom je Thule vodeća firma, uostalom i po cijenama su u samom vrhu. Zanima me da li neko od Vas koristi ove kofere i kakva su iskustva, eventualno da pokušam negdje polovno pronaći naravno zbog finansija i uopšte na šta treba obratiti pažnju prilikom odabira? Hvala
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Postovane kolege,imam problem sa nabavkom rezervnog dela za audi a4 1.9tdi 80kw iz 96g,pa rkoh da i forumase ukljucim.
Naime, potreban mi je plivajuci zamajac, i ali polovan,narvno u dobrom stanju.Ako neko ima,ili zna da neko ima, ili,zna gde ima, neka se javi.Bicu mu zahvalan. Nadam se da nisam prekrsio pravila rouma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisi, sve dok se kontakt brojevi i kontakt osobe ne pisu ovdje javno na forumu, vec preko pp.
![]() |
#125 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Burli uzmes Thule i to onaj veci ali moras i stalke uzeti!Oni su ti skuplji nego Thule i tu nemoj da stedis!Original Thule ti ima nosivost 80-90kg i vrlo se lako montira i skida a posto znam i da si skijas ima da ti odradi i tu svaku potrebu
![]()
![]() |
#126 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Išao sam u međuvremenu kod ovlaštenog uvoznika Thulea za BiH i otprilike znam šta mi odgovara i završava posao. Aluminijumski nosači su oko 300 maraka dok su čelični malo jeftiniji. Kofer mi treba veći što zbog gabarita auta što zbog potreba, i on se otprilike može pazariti za nekih 700-tinjak maraka, mada ih ima i višestruko skupljih, u svakom slučaju hvala na odgovoru.
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2010
Mjesto: sid
Downloads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
caka je da sa sokom od limuna namazes stakla iznutra,,aa moze biti da ti je crkao i radijator grejanja,koji stoji ispod konzole.imao sam taj slucaj na golfu 2,,a to je za promeniti nedaj boze,sve mora napolje,ali ako ti ne fali voda u boci od hladnjaka,onda nije to.proveri vodu,,i namazi stakla.stvarno je proverena caka,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Moderator
|
![]()
ImageUploadedByTapatalk 21367527535.194951.jpg Evo drugari sta ja vozim. U pitanju je Focus sa 1.6 16V Zetec SE benzinac sa svojih 101KS. Malo usminkan, da bude drugaciji od svih sivij, monotonih Focusa
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2
![]() |
#129 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sjecas se kad sam izasao iz njega u Zablju, pa kad sam otresao mokru granu na sebe slucajno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Moderator
|
![]()
Hahahahh secam se, samo sto je to bio karavan
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2
![]() |
Favoriti |
|
|