|
![]() |
#151 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nisam to napisao da bi tebi godilo, imponovalo ti i odusevilo te (to mogu i druge stvari, Jelen pivo, dobra zenska itd... ima dosta poroka) nego iskljucivo zato sto tako cujem ono sto radis, to jest, pjevas. Moji kriterijumi su veoma visoki, sto je posljedica profesionalne deformacije (radi koje sam zestoko hendikepiran jer nisam u stanju da slusam muziku kao sav ostali normalan svijet) ali i pored tih ostrih kriterijuma, tvoje pjevanje svrstavam u pravu rijetkost jer posjedujes u velikoj mjeri sve sto se uzima kao osnova za kritiku pjevanja. Dikcija ti je perfektna, sibilanti odmjereni i mekani, vokali stabilni, otvoreni i definisani, patetika u tacno odmjerenoj mjeri, trileri sigurni. Sad mozes da se smirujes ako treba i cijelom gajbom Zajecarskog ali to nece promijeniti nista od ovoga sto sam nabrojao. Eventualno neces moci da pjevas kako treba slijedeci dan, od silnih jelena koje si utamanio. Jedino na sta moras da obratis paznju je, da izabiras repertoar koji ti odgovara, odnosno da se malo potrudis da ubijes one "Legende" u sebi i da na kraju ostanes ti kao pjevac. Tebi nije potrebno bilo koga da kopiras ili imitiras. Jasno mi je da se to uglavnom desava sasvim nezeljeno i nesvjesno ali ti mozes s pravom, da budes debelo svjestan kvaliteta svog pjevanja,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Jos neki dodju i kazu da je Vunijevo pjevanje daleko od dobroga..Da covjek sam sebi ne moze da povjeruje sta je procitao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ti koji kazu da je njegovo pjevanje daleko od dobroga, su sami uzasno daleko od muzike. To moze reci ili gluh ili sujetan covjek. Ovih drugih ima puno vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Hvala na komentarima i na savetima,mi malo stariji kad nesto uhvatimo onda brrale nema mrdanja,bilo to pivo ili kakva zenetina,nega tranzit mogu postaviti samo deo pesme u waw formatu sniman u SF i to odjednom odsvirano i odpevano(ako ti nesto to moze pomoci) a mislim da znam u cemu je problem kod visekanalnog znaci cubase.
Na moju karticu ako "ubodem" kabl u mesto predvidjeno za line in nemam signala a ako ga ubodem u mesto na kojem bode mikrofon za skype onda ima signal i to je taj problematicni.Da li mozda u tom grmu lezi zec?Da menjam ZK ili je nesto u podesavanju. Ka snimam, u kontol volumenu mi je cekirano samo line in ostalo nista nisam stavio kvacicu-cekirao.Da li je tu problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Banovan!
![]() |
![]()
Problem je definitivno u tom mikrofonskom ulazu na zvucnoj karti. Nema drugog objasnjenja. To sto je aktiviran Line In u kontrolnom panelu karte je uredu ali vidis da i to ne pomaze. Prokleta Sound Blaster, od nje se uvijek i u svakom momentu moze sve ocekivati. Moj savjet je, da ukoliko hoces, da jednom za svagda rijesis taj problem snimanja (a apetit ce sigurno da poraste) onda je niezbjezna nabavka jedne pristojne audio karte. Prije nego ti nabrojim sto pedest hiljada tipova, najbolje je da mi napises koliko si spreman da bacis na to, bar okvirno, tako cemo suziti broj kandidata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Pa nesto balkansko,zamensko znas kako to ide kod nas ovde!!
![]() A nesto skromno od 20- 50e verovatno ima tako nesto. Kaka bi bio recimo polovna? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ta Audigy bi bila uredu. Ovdje se moze naci za 20 do 30 eura. Ukoliko imas negdje takvu ponudu, uzimaj odmah jer za nju postoje cak i ASIO driveri tako da mozes raditi sa vrlo malim latencama, sto je opet znacajno za eventualno sviranje sovtverskih instrumenata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
OK hvala ti, za koji dan svakako nameravam da malo poboljsam PC pa cu i to resiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Banovan!
![]() |
![]()
Neka ti ne bude tesko da predhodno napises, kako to poboljsavas svoj PC, mozda ti budem mogao pomoci, sta i kako da uradis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Hocu,ja cu ti napisati sta sad imam a sta sam zamislio pa ti izvrsi korekciju.To ce najverovatnije biti sredinom osmog jer sad za koji dan idem malo na odmor.
Dodato: Poslusajte i ovaj kratki snimak,Promenjena je zvucna karta(audigy2 ZS platinum) i snimano iz miksera a program je nuendo2. Uporedite zadnja 2-3 snimka,da li primecujete razliku? Dodato: http://kiwi6.com/file/bxmz0ov0u5 Promijenjeno od VUNIMRAV (18.07.2013 u 01:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|