|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Dobro dosao nazad na forum...
![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
LJudine sve do sada sam svirao gitaru i sada idem dalje sa muzikom naravno , Kupio sebi casio ctk 731 i nigdje setova naci ne mogu haha , i tako nadjem vas forum . problem je taj sto ja ne mogu skinuti te setove zato sto sam novi clan , pa eto ako mozete da mi posaljete sve setove sto imaju na forumu za tu klavijaturu ja cu do kraja zivota da vam budem zahvalan haha <3 ************* je adresa pa eto ako ima neka dobra dusha da to senda
Promijenjeno od Dell (20.01.2015 u 17:45 sati) Razlog: obrisan mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Nećeš ti to ovde dobiti, haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.03.2015
Mjesto: Čakovec
Downloads: 4
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: Korg PA900
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Pozdrav svima, Ja sam Marin iz Čakovca. Bavim se glazbom (hobi) 15 godina... Tih me 15 godina služio Casio i najdulje vrijeme Roland E-68, no pala je zamjena ovih dana. Počastio sam se za narednih 15 godina Korgom PA900. Ekipa mi kazala da na ovom siteu ima dobrih ritmova, a i društva... Pa evo i mene.
Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Lijep pozzdrav, ja sse zovem Nino, iz okolice Đakova sam, bavio sam se prije glazbom, svirao u tamburaskom sastavu a evo sada nakon 20 godina uzeo KORG PA500 jer me vuce vec duze vrijeme! Neznam sto da vam napisem, nikada nisam imao Aranžer i iskreno nemam blage veze, bledjim kao tele u šarena vrata!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobro nam dosao na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.03.2015
Mjesto: Banja Luka
Uploads: 6
Rekao HVALA: 1
Instrumenti: Korg pa80 // Korg TR
![]() |
![]()
Pozz svima, ja sam iz Banja Luke. Nisam se ni predstavio uopste a registrovao sam se davno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2015
Mjesto: Lugano
Godina: 56
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
nov sam na forumu i nadam se da cu ovde dosta toga nauciti.Ucio sam harmoniku davne 82-83 kod Mise Mijatovica i od tada vise nisam imao kontakta niti sa harmonikom niti sa ostalim instrumentima.Sada bih u slobodno vreme da ucim i sviram malo za moju dusu ali sa svim modernim novinama u svetu muzike moram se obratiti vama za pomoc u vidu pojasnjenja pojedinih pojmova i termina posto bih kupio neki aranzer.Za sada sam kupio jednu el gitaru Ibanez sa malim Marshalom a nadam se uskoro i nekom aranzeru.
Pozdrav svima i nadam se da cete imati strpljenja obzirom na moje godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Zdravo
Slobodno pitaj. Nema veze i ako mislis da je pitanje totalno amatersko ili sta vec. Ako neko zna javice se sigurno. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mikimiki za ovaj koristan post: | jzfenix (13.12.2015) |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2015
Mjesto: Lugano
Godina: 56
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Pozdrav Miki i hvala na odgovoru.Citam ovde na forumu o bojama ritmovima i setovima i pokusao sam u pretrazi da pronadjem osnovna znacenja ali ima toliko puno postova o tome i sto vise citam sve sam vise zbunjeniji.Dali bi mi neko pokazao precicom gde bih mogao da procitam o tome ono osnovno, prostim recima jer su to za mene velike novine.
Znaci ono najprostije sta je to set, boja, ritam ...posto bih zeleo da pocnem da sviram na nekoj tastaturi da bar imam pojma o cemu se prica u vasim diskusijama.Eto ja postavih pitanje mozda banalno al za mene vazno. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|